Hittade inget

Nopp jag hittade ingen baddräkt, eller hittade och hittade, kollade inte så nog efter att jag såg att dem kostade minst 500 kr. Så jag tar och köper en nere på badhuset sen när jag ändå ska dit och köpa simkort.
Det blev ingen pusselmatta heller för den som var på leksaksaffären verkade inge bra, så nu ska jag ta och beställa en som jag har hört ska vara bra.

Imorgon ska jag göra lite saker inför nyår. Måste köpa grejor till min dessert som jag ska göra, hoppas att den blir god bara, drar en chansning då jag inte har gjort den förut men det ska nog bli bra.

Nu ska jag kolla lite på bonde söker fru.

Ha det!

Biltema

Idag tog jag, Eddie, pappa och syster Jenny en tur till Linköping för att gå på biltema. Pappa och mamma är så snälla och köper saker till min bil så den kan lagas så den kan köras igen.
Eddie fick en söt liten gossedjurskisse av moster Jenny, han fick den i julklapp eftersom hon och farmor Marina hade lyckats köpa samma sak så lämnade syster tillbaka den hon köpte. Han älskade den lilla katten, han går runt och håller och myser med den hela tiden. När han somande i bilen på vägen hem låg han och höll stenhårt i sin lilla "tisse". Han fick även en fin cykelhjälm som han ska ha när vi ska cykla i vår. Jag fick ju nämligen en cykel av päronen i julklapp, så nu är det bara barnstolen till cykeln som fattas och måste inköpas.

Nu väntar vi på att min älskade man och mor ska komma hem så vi kan äta. Det blir pappas köttfärspaj =0P
Sen ska mannen få sig en klippning och även jag funderar på att klippa mig. Fundera på om jag sak ta och klippa lugg men jag har lite beslutsångest så jag får se hur jag gör.

Imorgon tror jag att jag och syster ska gå på stan. Jag ska försöka hitta en baddräkt och en pusselmatta till mig.

Nu ska jag gå in och rota i syrrans garderob och se om jag kan hitta något fint att hapå mig till nyår.

Ha det!

Tillbaka

För en stund iaf, har lite svårt att bestämma mig för hur jag ska gör med bloggen, om jag ska fortsätta eller lägga ner? Men jag tror nog att jag ska ta och försöka ett tag till ändå.

Har haft en jättebra jul men trevligt sällskap, god mat och mycket bra och fina julklappar. Men nu räcker det med julen för i år, tycker att det blir lite för mycket efter ett tag. Nu tar vi nya tag och ser fram emot nyår istället =0)
Nyår ska firas med mina underbara mammavänner och deras familjer, ser verkligen fram emot det.
Måste bar bestämma mig för vad jag ska göra för efterrätt. 

Nu har jag verkligen betsämmt mig för att efter nyår är det verkligen dags att starta mitt ny liv, i veckan ska jag införskaffa mig en ny baddräkt och ett halvårskort på simhallen och börja simma minst 2 kväller i veckan + att jag även ska träna hemma. Hoppas iinerligt att jag kan hålla det här nu för jag är verkligen inte nöjd som det är nu.

Nej nu ska jag snart gå och ta en skönt och välbehövligt bad när min älskade syster är snäll och passar min son sen när han vaknar.

Ha det!

Tråkigt

Ja idag känns det som en liten halv tråkig dag, har inget att göra. Eddie ligger och sover nu, han ska få sova två gånger idag hade jag tänkt för han har sovit lite halvdåligt några dagar nu och då brukar han behöva ha en dag men två sovstunder.
Nej jag sitter och funderar på vad vi ska ta och hitta på idag sen när han vaknar. Men det får nog bli så att efter lunchen tar vi en tur ner på stan. Skulle behöva ha en ny mössa till skrutten och lite fina kläder till jul och nyår ska ha nog få också. Får se vad vi hittar. Till mig dock får det nog inte blir något måste ju tänka på att det bara är 24 dagar kvar till julafton, så då behövs pengar till det.

Nej nu ska jag hänga lite tvätt innan min älskade lilla ängel vaknar.

Ha det! 
                                              




RSS 2.0