Blev inget jobb

Nej tyvärr blev det inte något jobb för min del. Tror nog tyvärr att man blir lite straffad när man har barn, folk väljer hellre såna som kan jobba när och hur som helst och inte behöver vara hemma med sjuka barn. Vet ju inte om det verkligen är så i det här fallet men jag har en känsla för det. Jag tycker att det är så himla tråkigt att det inte vart något, skulle vilja tjäna lite egna pengar och inte bara leva på mannen hela tiden. Men men sen när Eddie börjat på dagis så blir det att börja söka jobb på riktigt. Jag har verkligen insett att jag måste hitta ett jobb innan man äns kan börja fundera på att skaffa flera barn. Det skulle inte funka om jag inte har någon inkomst. Hoppas bara på att jag kan hitta något jobb snabbt sen så att man inte blir för gammal innan man får flera barn =0)

Igår var det en jobbig dag då varken jag eller mannen min var särskilt pigga, jag har också gott och blivit förkyld, vilket ju egentligen var väntat men det är så jobbigt när man inte kan ge sin fulla energi till Eddie. Extra jobbigt blir det ju när mannen inte heller är pigg.
Men idag har jag och pyret vart en sväng på öppna förskolan så att han fick leka av sig, ska försöka gå till öppna på sandbäcken på onsdag också om inget annat kommer i mellan. Imorgon är det babysång också så då får han leka av sig och träffa lite andra än bara mig =0)

Nej nu ska jag titta lite på tv innann barnet vaknar och mannen kommer hem.

Ha det!


Gun och Britt

Nu har mittlilla pyre äntligen blivit frisk, och igår morse fick vi en ordentlig sovmorgon. Jag och mannen vaknade vid klockan 9 och Eddie vaknade inte förren klockan 9.40 ungefär =0)
Men nu när Eddie har blivit frisk igen ligger min älskade man hemma och mår dåligt, är förkyld och dann stackarn.
Igår gjorde vi ett litet inpulsköp, vi gick nämligen in på djurmagazinet och köpte oss 2 stycken hamstrar =0) Det är två honor som heter Gun och Britt, mannen som döpt dem.
Jag är så himla glad och tycker att det är så kul att han djur igen. Tanken med hamstarna var mest att se hur Eddie reagerar mott pälsdjur, än så länge verkar det gå bra.

Jag och Eddie tar en heldag ute hos mormor, morfar och mostarna ute i forssjö och låter pappa ligga hemma i lugn och ro och vila sig och hoppas på att han mår bättre sen efter en heldags vila.

Fasiken nu sitter jag här och känner att jag också börjar bli lite täppt i näsan, jag varken vill eller orkar bli sjuk igen nu.

Nej nu ska jag nog passa på att vila en stund medans skrutt sover.

Ha det!



Sjukstuga

Japp mitt lilla pyre vart sjuk i lördags igen. Han fick gå och lägga sig lite tidigare på dagen eftersom vi skulle på kalas, men sen när han vaknade igen så hade han 39 graders feber stackarn.
Så det vart inget kalas för oss, satt istället hemma och myste med min lilla plutt. Det var dock väldigt tråkigt att vi inte fick träffa "systrarna" från Oskarshamn, men förhoppningsvis får vi snart ny chans att ses.

Nu har Eddie vart feberfri i två dagar men har jobbig hosta och blev jättesnorig igår. Så man kan väl säga så att nätterna har ju inte vart allt för roliga. Därför har det blivit dålig uppdatering här för varje ledig stund man fått har man lagt sig ner för att vila. Hoppas på att denna natt bli bättre och med mindre spring.

Jag var hos astmaläkaren idag igen, det skulle vara intressant att veta hur många gånger jag har suttit uppe på det där sjukhuset sen lunginflammationen i sommras =0)
Idag vart det bestämt att jag ska fortsätta med min kortison morgon och kväll fram till sommaren och sen försöka sluta. Men även om jag kan sluta med den ska jag alltid använda den när jag blir förkyld.

Som jag skrev senast var jag ju på jobbintervju på Mc´Donalds i lördags. Fick mig en liten chock när jag kom dit och såg att det skulle vara gruppintervjuer. Men det gick bra och nu ska jag få komma tillbaka på en andra intervju som är en enskild, så nu ska jag dit imorgon och verkligen försöka göra mitt bästa för att få det här jobbet. Börjar bli lite nervös nu men det är bara att köra.

Nej om man ska mysa med gubben lite nu =0)

Ha det!


Kalas

Idag ska jag och lilla pyret åka på kalas, det är min kusin som fyller 20 år, Grattis!
Ska bli kul att träffa släkten lite plus att mina kusiner från Oskarshamn kommer också och det är alltid lika roligt att träffa dem eftersom att vi tyvärr inte ses så ofta.

Imorse vaknde Eddie redan klockan 7, och när jag kom in i hans rum fick jag en trevlig överaskning och svar på varför han vaknde så tidigt. Det luktade inte mumma där inne om man säger så =0)
Men det gjorde inte mig något att han vaknade så pass tidigt för jag hade stallt mitt alarm på klockan 7 för jag skulle upp och göra mig iordning och gå på en arbetsintervju på Mc´Donalds. Så nu hoppas vi bara på att jag gjorde ett bra intryck och att jag får komma tillbaka på en andra intrevju och förhoppningsvis även få jobb, det skulle sitta fint.

Nu måste jag fixa lite med bilder innan Eddie vaknar och vi ska fixa oss inför kalas.

Ha det!


 Lilla pyret på sin 1-årsfotografering =0)

Middag

Ja anledningen till att det vart ett ganska kort och luddigt inlägg igår var för att jag inte ville sitta för mycket framför datorn då jag och min älskade man hade en mysig kväll bara han och jag. Vi var på restaurang Riva och åt god mat och gick sen hem och åt lite kladdkaka (vilket man får äta när man ska mysa) och hade det mysigt. Även om jag somnade i soffan och mannen tittade på fotboll =0)
Anledningen till att vi hade en kväll på tu man hand utan lilla Eddie var att han sov hos sin farmor eftersom att jag har vart på Mälarsjukhuset och gjort lite prover och kollat mina leder. Så mannen var snäll och tog en semesterdag och skjusade mig då jag inte riktigt hittar. Kände att det blir lite jobbigt att släppa med Eddie plus att han har det nog roligare med farmor och hundarna =0)

Nu har det hänt en sak till här hemma. Vi har en matbredare som vi fick i julklapp som vi har står uppe i ett skåp över kylskåpet. Den har stått där uppe sen vi fick den och det har inte vart några probelm, men i måndags så SKÖTS den ut med en j*vla fart och träffar nästa både mannen och Eddie i huvudet. Och detta hände inte bara en utan två gånger på raken. Det känns konstigt om det skulle vara för att hyllan "lutar" lite för då borde ju även allt annat som står på samma hylla också ramla ut. Skit skumt, och nu måste vi köpa en ny matbredere för den gick ju självklart sönder. Hmm

Imorgon ska jag och Eddie åka ut till moster Jenny i forssjö, för nu ska vi äntligen klippa lilla Eddie. Det är så många som tjatat så det är väl dags nu. Nej då det börjar bli en anning för långt faktiskt.

Fick Eddies 1-årskort i måndags också, ska försöka att lägga in en bild så ni får se någon dag snart.

Ha det!

Inte tid

Nu ett par dagar har jga inte haft tid att blogga eller sitta framför datorn. Jag har skaffat mig ett nytt "kvällsintresse" nämligen träna. Jag försöker att sitta på träningcyklen oftare nu. Jag känner att nu är det verkligen dags att göra något. Det har hänt lite men det är en del kvar innan jag kan se mig nöjd.

Nej nu ska jag mysa med mannen min.
Skriver snart igen.

Ha det!

Typiskt

Har vart duktig idag, har skrivit klart mitt cv och skulle gå ut på intenet och skicka iväg det och då helt plötsligt funkar inte vårat internet hemma. Det har aldrig vart något problem med det förut men just idag när jag ville skicka iväg cv:t så funkar det inte.
Men då tog vi oss en tur jag och Eddie ut till mor och far i forssjö och använder deras trådlösa bredband.
Vi blir även bjudna på tacos här. Min man och far är ute med sina jobbarkompisar och bowlar ikväll. Får se när mannen kommer hem ikväll/natt.

Glömde nämn en sak som har hänt hemma också. Förra veckan när vi hade vart i affären så somnade Eddie så jag skulle lyfta upp honom  så att han fick sova vidare en stund, när vi var i trappuppgången så hörde jag att jag tappade en kort på mig och Tobias från liseberg som jag har på min nyckelknippa. När jag hade lagt ner Eddie så skulle jag gå ut och hämta kortet men hittade det inte, det var helt borta. Så tänkte jag inte så mycket mer på det utan tänkte att det kommer nog fram någon gång.
Men i veckan när vi skulle ställa upp nya tvn och ha oss så drog mannen ut tvbänken och där ligger kortet från nyckelknippan! Helt sjukt och inte kunde det ha vart Eddie heller för han har ju inte vart ute i trappuppgången själv. Helskumt!

Nu ska jag snart gå ut och kolla om syster behöver hjälp med maten.

Ha det!

Otäckt

Ja det är så mycket som har hänt nu sen vi flyttade till den lägenheten som vi bor i nu. Jag har många gånger tyckt mig se en svart katt som springer inne hos oss. Trodde att det var grannens katt som brukar vara på våran ballkong ibland men det har inte vart någon katt inne så antagligen har jag bara inbillat mig.
Sen är det massa andra konstiga saker som har hänt, bland annat är mina leggings som var nytvättade och som jag vet att jag har lagt in i garderoben, är nu helt borta. En morgon letade min man efter sina jeans som han inte hittade och ibland brukar Eddie dra iväg med våra kläder så vi trodde att han hade lagt dem någonstans men så hittade vi dem hängande vid hatthyllan vid alla ytterkläder.
Så är det en massa andra små saker som hänt men igår så vart det riktigt otäckt tycker jag. Vi har köpt en bokhylla till Eddies rum och jag har stalt upp hans böcker där och ett bokstöd så att dem inte ska ramla. Sen igår kväll när vi hade ätit mat och så gick jag in i vårat sovrum och ser då att bokstödet står på vårat nya databänk! Jag vart skiträdd och gick ut till mannen och han sa att det måste ju ha vart Eddie som tagit och stalt det där. Men det kan omöjligt ha vart han för han når inte upp dit när bokstödet stod. Så nu är jag livrädd att vara hemma själv.

Jag har aldrigt trott på¨spöken eller onaturliga saker men fan nu tycker jag att det börjar bli otäckt, snart dags att flytta kanske?

Nej nu ska jag ringa till bildstudion och höra om korten på Eddie är klara snart.

Ha det!

Nytt försök

Ja jag skulle vilja göra ett nytt försök med att blogga. Men det som jag tycker är så himla tråkigt är designen på bloggen. Jag skulle så gärna vilja fixa till den men jag som är så oteknisk har absolut ingen anning om hur man gör det, så om det är någon som vill hjälpa til så är det bara att hjota =0)

Igår så var det tänkt att jag och Eddie skulle ha en lugn hemma dag, men så har vi köpt en ny tv så den gamla och massa kartonger och annat skit står på golvet, och min kära lilla busunge tycker att det var jätteskoj att leka med tvn och allt det andra så istället för att jag ska tjata och säga nej hela tiden så tog vi oss en tur till öppna förskolan på sandbäcksgården. Vi fick trevligt sällskap av Hanna, Thristan och Thexas. Det var trevligt att få sällskap och slippa gå och prata med sig själv =0)

Imorgon ska jag göra lite ärenden på stan, jag ska bland annat gå in och höra om 1 årskortena på Eddie är klara. Vill så gärna se hur dem blev. Sen blir det förhoppningsvis en lunch med mamma/mormor. Ska även kolla hur länge Riva (gamla picasso) har öppet, jag och min älskade man ska ta och äta där på tisdag kväll om dem har öppet så klart. Vi ska passa på att bara umgås vi två och ha det mysigt då Eddie ändå ska sova hos sin farmor då vi ska åka till Eskilstuna sjukhus på onsdag och kolla mina leder.

Nej nu är det tänkt att jag ska ge mig på att få ihop ett cv. Snart är det ju dags för Eddie att börja på förskola och jag måste söka jobb.

Ha det!                              

RSS 2.0