Onsdag

Som vanligt gick jag upp imorse och gav Eddie lite mat vid kl sju, sen så somnade vi om igen till nio ungefär, väldigt skönt. Sen så gick jag upp och körde mitt dagliga träningspass, och det var sjukt jobbigt idag så jag är helt slut i bena speciellt, emn det är på något sätt väldigt skönt =0)
Sen tog jag tag i disken och det var inte lite disk heller, men nu är det klart iaf.
Nu sitter jag ute i forssjö och har ätit frukost med syster och precis pratat med farmor som berättde att hon har köpt två stycken udulater så det blir nog att åka ut och titta på dem små sen, det var tydligen bara jag som inte visste om att hon hade köpt dem, hmm.

Nu ska jag ta och plocka undan här.

Ha det!

Babysim

Idag var vi på babysim igen efter ett litet uppehåll förra veckan. Men dagen började med att jag gick upp och tränade som vanligt medans Tobias matade Eddie. Sen så tog vi äntligen tag i städningen så nu är det rent och fräscht här hemma. Sen vart det väldigt stressigt när klockan var 11.20 och Eddie låg och sov, hade fortfarande pyjamas på sig och varken jag eller Tobias var klara, och vi skulle möta upp Sanna och Minna för att gå till simmet. Men vi vart bara några minuter försenad =0)
Efter simmet gick jag och Sanna och åt lite lunch på köksterassen och det var så himla gott.

Nu sitter jag här och känner att jag är så mätt att jag skulle kunna spy, det är så himla jobbigt att vara så mätt.

Nu syns Eddies lilla tandsing också, det är så himla gulligt och han börjar nu märka att det gör ont när han biter sig själv i fingrarna =0)

Ha det!

Babysång

Som vanligt på måndagar så var vi på babysången imorse och idag var det lite mer folk så det var väldigt trevligt. Gjorde sällskap med Sanna, Elin och Johanna hem, vi tog upp hela vägen med fyra stycken barnvagnar men det gick bra ändå =0)

I helgen har vi spelat lite wii och Tobias hjälpte till att flytta min syster i lördags men det var inte så mycket så det fick han och pappa klara själva så jag och Eddie var hemma och tog en tur ner på staden och sen en promenad.
Igår så var jag och hjälpte till att städa syrrans lägenhet och det tog ungefär fyra timmar så det tog lite tid. Efter det var vi och åt lite mat hemma hos Eddies farmor sen åkte vi hem och sov en stund och sov lite länge, vaknade inte förren kl 8.

Imorgon blir det babysim igen och det ska bli så roligt, så är Tobias ledig imorgon också så då får han följa med och ta lite kort. Ska möta upp Sanna och Minna och göra sällskap till simmet och efteråt ska vi gå och käka lite lunch, mums.

Nu ska jag se om Eddie vill sova en stund.

Ha det!


tråkigt

Känner på mig att det här kommer att bli en ganska lång och tråkig dag om jag inte hittar på någonting att göra snart. Jag får väl ta mig i kragen och gå ut och gå en lite stund sen när Eddie har vaknat och ätit. Får se om mamma ringer snart också om vi ska gå och äta lunch, hoppas det för då är jag ändå redan ute så det är det lättare att gå en promenad =0)
Har börjat träna på allvar nu iaf, har verkligen bestämt mig för att gå ner alla dessa kilo som man la på sig under graviditeten och även lite till skulle inte skada. Så nu tränar jag med mitt Wii active varje morgen innan jag äter frukost. Hoppas bara på att jag kan hålla det här nu och inte slarva som jag alltid brukar göra.

Igår var vi ju på öppet hus på lillasysters skola i forssjö, det var trevligt men lilla Eddie vart lite trött och grinig på slutet så vi fick röra oss hemåt och det var verkligen inte någon rolig bilfärd hem, han satt och skrek i stort sett hela vägen hem och sen var han även as gring när vi kom hem men sen kom pappa och lekte och busade och då vart vi på en gång på bättre humör =0) Ibland känns det som att han tröttnar på att bara se mig hela dagarna och blir så glad när pappa kommer hem och busar.

Nej nu ska jag ta och lägga mig i soffan en stund innan ponken vaknar.

Ha det!


Torsdag

Redan igår så var Eddie mycket piggare igen och inte ett dugg snorig så jag vet inte riktigt vad det var han hade i tisdags, tror nästan att det var ifrån tanden som kommer. JAg har funderat lite på när man ska skriva att tanden kom, ska jag göra det när man kände den eller se när man ser den?

Igår var vi en stund hos syster yster som ville ha lite sällskap för hon skulle packa men när vi kom fram var det redan klart så vi satte oss och tittade på film iställt.

Idag blir det att åka ut till forssjö för det är öppet hus på lillasysters skola ikväll och hon vill så gärna att vi kommer, eller jag skulle tro att det är att hon vill vissa upp sin lilla systerson, hon är en så stolt moster =0)
Får se hur jag gör om jag väntar med att åka ut med mamma eller om jag ska ta en buss eller något, får se hur det blir.

Ha det!

Snorigt

Ja nu har även lilla Eddie blivit snorig också, tycker så synd om honom när man hör honom sitta och ha svårt att andas genom näsan ordentligt. Han har ingen feber som tur är och är väldigt pigg och glad men väldigt blank i ögonen så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med babysimmet idag, vill inte gå dit och bada och så blir det värre. Så det blir nog att vi stannar hemma och myser bara han och jag istället.

Jag är också snorig och har halsont som jag har haft sen i fredags så det är väl bäst för oss båda att ta en mysig hemma dag.

Just jag vet inte heller om Eddies förkyldning beror på att jag har smittat honom eller om han bara har fått det nu i samband med att han börjar få en tand. Man ser den inte riktigt än men tro mig man känner den mycket väl när han hugger =0)

Nu ska jag ge mig själv och sonen lite frukost.

Ha det!

jaha

Nu sitter jag här och sa nys hejdå till min älskade man som ska åka och titta på bandyfinalen som är i uppsala så jag och Eddie blir själva idag längtandes efter Tobias =0)

Igår åkte jag ut till min mamma och umgicks lite medans mannen jobbade, det var trevligt, ska ringa och höra om dem vill ha mig en stund där idag med även fast jag har blivit lite snorig.
Det vart en långpromenad igår fast jag tog den på kvällen när jag slapp gå själv. Det var himla skönt med en kvällspromenad faktiskt.
Tobias sa när vi var ute och gick att vi skulle bli rånade för att det är så mycket sånt i stan just nu, så jag gick på helspänn hela tiden vi var ute sen men vi kom hem utan att bli rånade så det var skönt =0)

Nu ska jag ringa mor och far tror jag.

Ha det!

oj då

Hela 10 stycken som har vart inne och läst min blogg, det är faktiskt rekord =0) Kul.
Nu sitter jag här och äter lite frukost och Eddie ligger och leker på filten på golvet, och mannen min är och känner lite pengar på jobbet sitt =0)

Jag bestämde mig igår för att nu är det verkligen dags att börja träna på allvar så jag sa att jag skulle träna varje dag nu men nu har jag fått ont i halsen och för att det inte ska bli sämre så hoppar jag att träna tills halsen har blivit bättre, så himla typiskt.

Idag får vi se vad som händer, kanske kan ta sig ut på en promenad i det fina vädret iaf, får se om jag orkar och har lust, det är ju så tråkigt att vara ute och gå själv men Eddie tycker ju att det är så skönt att sova i vagnen så jag får väl kanske offra mig =0)

Nu ska jag äta klart sen ska plutten få lite gröt.

Ha det!

Bananätaren

Eddie är helt galen i banan han tycker verkligen att det är jättegott och det är så kul att se när han skriker efter mera.
Så har han börjat pratat s¨sjukt mycket och han gör så roliga miner när han pratar så det är svårt att hålla sig för skratt. Idag är min älskade man ledig så han är hemma hos oss och vi har vart nere på stan och köpt lite kläder och nya leksaker till Eddie. NU är manne iväg och handlar lite och betalar även för persiennerna som vi fick insatta idag, jag sitter här och lyssnar på när lilla Eddie ligger i sin säng och inte vill sova så mycket längre =0)
Senare idag så ska mannen gå och klippa sig hos syster min.

Nu ska jag fixa kaffe tills mannen kommer hem.

Ha det!

Torsdag

Jaha nu har jga inte skrivit på några dagar igen känner jag men det har vart ganska mycket så jag har inte riktigt haft tid med det, Eddie börjar ju bli större nu och kräver mer av min uppmärksamhet.

I tisdags efter babysimmet så gick jag och två till, till köksterassen och åt en himlans god lunch så dit ska jag verkligen gå och äta igen någon gång. Sen vara det ju ett plus med så trevligt sällskap också, hoppas att vi kan göra om det någon gång.
Det känns så skönt att få prata och umgås med lite annat folk som har barn dem med, det känns skönt att komma ut och bara prata med lite folk det har inte blivit så himla mycket av det sen jag tog studenten.

I går var jag och min älskade syster och självklart lilla Eddie också =0) Vi åt lite mat och bakade jättegoda bullar som jag ska baka igen till jag ska ha med mig fika till föräldrargruppen tror jag.

Idag ska jag passa svärmors hundar i några timmar så då ska jag nog ta mig en liten promenad med två hundar och barnvagn, får se hur det går men det ska nog gå det med :)

Nu ska EddiePonken få lite gröt.

Ha det!

Sitta själv

Japp nu kan min älskade lilla son sitta själv, måste ju självklart sitta med och hålla lite koll för i ibland hamna han lite på sne =0) men han är så duktig och jag är en riktigt stol mamma.
Imorse var vi på babysång och det var som vanligt väldigt trevligt, men jag önskar att jag inte vore så blyg och vågade prata lite mer med folk och inte bara sitta och lyssna och vänta på att någon annan ska börja prata med mig. men men jag får försöka göra något åt saken.

Nu sitter min älskade syster i soffa här och myser med Eddie och dem ser ut att ha det så mysigt så =0)

Vart ett kort inlägg idag men nu så ska jag gå och kolla på topmodel

Ha det!

Gröt

Idag har lilla Eddie fått provsmakat lite gröt med hemmagjord äpplemos. Han tyckte att det var lite sådär men det gick ändå nr lite grann så han tyckte inte att det var så hemskt. Sen fick han tag på en gurkskiva men det var ingen höjdare =0)

Idag är min älskade man ute med sina jobbarkompisar och spelar bowling så jag ska titta på melodifestivalen med min mamma och lilla syster och kanske storasyster också. Det ska bli så trevligt så.

Igår var vi iväg och firade min mans farfar som fyllde år. Det gick bra med Eddie men har vart lite övertrött och lite blyg på slutet men sen så somnade han så gott och vaknade inte änns när jag kläda av honom och tog på ny blöja och pyjamas, inte änns när han åt så vaknade han, så han låg och sov och åt samtidigt, mammas lilla gull
=0)

Nu ska jag snart ta mig en kopp kaffe tror jag.

Ha det!

5 Månader..

blir min älskade lilla son idag och det har vi firat med att vi har vart i örebro och gått på ikea och sen så var även tobias och tog kort på sin tatuering och passade då på att beställa tid till oss, så nu blir det att tatuera sig den 8 maj, det kommer nog tillochmed att bli två gjorda på samma dag. Börjar redan bli nervös =0)

Igår så vara jag och syster ute hos farmor, vi åt lite mat, spelade yatzy, pusslade och bara pratade och hade trevligt.

Nu sitter älsklingen och hans bror och tittar på hockey, jag sitter här och skriver och lilla Eddie tar sig en lite lur
  =0)

Ha det!

babysim

Jaha nu sitter jag och tittar på tv och dricker lite oboy...mums.. Eddie har precis somnat en liten stund och när han vaknar så ska han få lite mat och sen så blir det att gå ut på en liten promenad innan babysimmet så att han får sova av sig så att han är pigg och glad när vi ska bada. Men så som han sover så blir det väl hinner han väl bli trött ändå =0) fattar inte att han kan sova så miycket och sen sova hela natten också, men det är väl inte något jag ska klaga på kanske men det skulle ju vara roligt om han är vaken lite mer än en timme åt gången :)

Jag känner att jag har fuskat lite och det känns inte helt bra, jag skulle ha tränat nu på morgonen men jag städad istället och det är väl bra det också men jag behöver verkligen träna lite så att man kan för en gång skulle kanske känna sig lite nöjd med sig själv. Jag får väl kanske ta ett pass när vi har kommit hem från babysimmet.

Nej nu ska jag gå och göra mig iordning lite.

Ha det!


Modell för en dag

Igår hade jag inte tid att sätta mig ner och skriva för jag var inte hemma på hela dagen, jag gick vid halv ett och kom inte hem förrens halv sju på kvällen. Jag var nämligen med min mor och syster och blev fotograferade av modellfotograferna. Det var en väldigt kul upplevelse att bli sminkade och ta kort, men det vara ju tyvärr så himla dyrt men det får man väl stå ut med, det lär ju inte hända igen att man blir fotograferad på det sättet.
Jag ångrar mig dock lite att jag inte tog med mig Eddie men han hade det så bra hemma hos sin pappa så det var roligt för dem att bara umgås dem två tillsammans. Jag ska ju jobba hela juli i sommar så det lär bli mer av den varan för dem två, tyvärr lär ju jag missa en hel del men det ska bli lite skönt att få komma ut och jobba lite.

Nu på morgonen har vi vart på babysång och nu ligger lilla Eddie och leker och gnäller lite så jag ska gå och roa honom lite en stund och sen när han sover ska jag passa på att äta lite och senare blir det att gå till bvc på föräldragrupp och vägning och mätning och även vaccinering.

Ha det!                                    

Ny Blogg

Nu har jag valt att skaffa en ny blogg och ska försöka att börja skriva lite igen.

Det är mycket som har hänt sedan jag skrev sist, har ju fått en helt underbar liten son som heter Eddie. Han föddes den 11 oktober 2009, han var då 52 cm lång och vägde 3880 gram. Det vart en ganska dramatisk förlossning då det vart akut kejsarsnitt men det gick bra ändå och nu är han snart 5 månader gammal och mår hur bra som helst.
Det är sjukt hur fort tiden går egentligen det känns som det nyss var vi fick honom och nu är han redan så stor.
Att bli mamma är nog det bästa som har hänt jag verkligen älskar att vara mamma och är väldigt glad att vi valde att skaffa barn unga.

Just nu sitter jag och dricker kaffe med min älskade man och hans bror och dem tittar på hockey vilken jag inte är speciellt intresserad av så jag sitter vid datorn istället.

Imorgon så ska jag få åka limosin, bli sminkad och ta lite kort, min syster har vunnit detta så hon bjöd med mig.

Nej nu ska jag titta till sonen min som ligger och sover.

Ha det!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0