Imponerad

Ja jag är väldigt imponerad av mig själv faktiskt, det är så här att på måndag är det min tur att bjuda mina underbara mammavänner och deras barn på lunch, och eftersom att jag inte kan laga mat alls så är detta något jag har haft väldigt stor ångest över. Men jag hittade ett recept på en wok som verkade var väldigt god så jag bestämde mig för att bjuda på det, så igår lagade jag det till min man för att se om det var ätbart och hur mycket jag behöver göra tills på måndag. Och jag kan säga att jag var såstolt över mig själv igår, för det första fick jag inte panik en ända gång, vilket är väldigt ovanligt, och för det andra vart det jättegott. Så nu är det bara att hoppas på att dem andra tycker om det med, det var ganska starkt men jag hoppas att dem inte har nåot emot det. =0)

Ikväll ska vi fiska kräftor igen, och det vart lite strul nu på morgonen för det var tänkt att Eddie skulle få vara hemma med sin farmor men hon ringde nu på morgen och sa att hon var ¨på väg att bli genomförkyld. Så nu tar vi med oss lilla ängeln och får se hur vi gör om vi sover kvar eller om vi åker hem och sover ikväll. Det är något vi får bestämma under kvällens gång.

Fick svar igår på min lungröntgen och allt såg bara bra ut, så nu vet jag säkert att lunginflammationen är helt borta. Men nu ska jag beställa tid för att kolla om jag har astma eller så eftersom att det inte går en ända dag utan att jag har jobbigt att andas. Det blir mycket nu hos vårdcentralen men men det är sånt man får ta.

Nu ska jag vila en stund medans gullegubben sover.

Ha det!

Vardag

Från och med idag så börjar den vanliga vardagen med att min älskade man börjar jobba och jag är hemma hela dagarna med Eddie. Tycker att det är så himla skönt att det normla börjar nu igen.
Imorgon så är det dags för babysim igen och det ska bli så himla roligt att börja med det igen.

Har ju inte skrivit på ett tag men det beror på att vi har vart på semester nere på västkusten förra veckan. Vi har haft det hur bra som helst. Förutom att vi skulle ha åkt till syster i Göteborg men hon var så himla förkyld och hostade massa så jag och mannen vågade inte riktigt riskera att bli sjuka igen så tätt inpå lunginflammationen, så tyvärr fick vi åka hem, hade verkligen sett fram emot att träffa syster min men vå får ta och ses snart när alla mår bra igen.

Senare idag så ska jag gå och göra en ny lungröntgen för att se om lunginflammationen är helt borta och så att allt ser bra ut. Hoppas verkligen att det är över nu,

Så stor

Ja stor det är vad min lilla älskligspojke har blivit, nu händer allt på en gång och man inser att han börjar faktiskt bli större nu.
Nu har han vart så duktig att han har somnat själv utan skrik och gråt 4 kvällar i rad, vi flyttade även in honom till hans egna rum i lördags och det har gått hur bra som helst, han sover som en stock om nätterna min lilla ängel.
Vi har även sagt att han har vart så himla lat och bekväm och inte håller i vällingflaskan själv när han äter, men nu har han även börjat med det =0) dem första gångerna fick jag hjälpa till att tippa flaskan när det kom ner till hälften men nu är det inga problem med det heller längre, och när vällingen är slut ger han oss flaskan.

Helgen började med att Eddie som vanligt nu förtiden vaknade vi halv 7 och vill inte somna om, så då gick vi upp och började städa istället. Sen vart det en liten tur till Norrköping för att köpa påsar till blöjhinken för jag stod inte ut med barnbajs lukten i badrummet längre. Visst dem är dyra men jag tror nästan att det är värt det. Köpte även en lampa till Eddies rum och sen vart dte även lekasker till Eddie. En telefon och en giraff.
När vi kom hem åkte vi över till Eddies farmor och åt lite mat och sen vart det myskväll hemma.

Igår var vi en sväng i badhuset, och Eddie fick använda sina armkuddar för första gången, och han hade hur kul som helst, hen blir verkligen hur tåkig som helst i vattnet så det var tur att puffarna var på.
Men han har ett väldigt speciellt sätt när han tar sig fram i vattnet, för han tar inte bak sina ben så han hoppar fram istället. Han ser så himla söt och rolig ut. Glömde att ta med kameran men det får komma med nästa gång.
Sen på kvällen så tog jag och mannen en riktigt myskväll med chips, dip och coca cola och nu när Eddie sover i eget rum så låg vi i sängen och kollade på film och bara hade det hur bra som helst. Nästan så man skulle göra det till en liten söndags tratition.

Nej nu för jag snart åka hem till mina älsklingspojkar.

Ha det!

Världens stoltaste mamma

För det först vill jag rätta mig själv då jag hade fel fakta om hur lång tid det tog för Eddie att somna själv första kvällen. Det var nämligen så att det var tobias som skulle lägga honom och då passade jag på att gå och lägga mig i ett varmt skönt bad. Trodde då att Tobias la ner Eddie i hans säng på en gfång vid 20.00 men tidligen så la han inte ner honom förren 20.30 ungefär och lilla älskligen sov innan klockan var 21,00 så det tog lite mindre än en halvtimme första kvällen.
Så i onsdags kväll så var det dags igen men då var det min tur att sköta läggningen, men det gick hur bra som helst, gick in till honom och lugnade honom tre gånger och sista gången tog jag en gosedjurs kanin och la den mot hans kind, och då somnade han så sött, och det tog bara 20 minuter.
Så igår när det var dags för läggdags så la jag ner gullungen i sin säng och så la jag kaninen mot hans kind på en gång och han somnade på engång utan massa gråt och skrik.
Är så himla stolt att han somnade utan skrik och gråt efter bara tre nätter. Sen vet jag självklart att det kommer att komma bakslag och att det kommer att ta längre tid vissa kvällar och så vidare, men jag vart så himla glad och stolt igår när han somnade på en gång, så nu ser jag fram emot kvällen för att se om det går lika bra ikväll.

Hoppas på att det kan bli fint väder i helgen med så att vi kanske kan åka ut till mannens mormor och morfar och sola, bada och grilla lite.
Annars bjuder helgen nog på städning och förhoppningsvis en tur till Norrköping.

Ha det!

Somna själv

Ja nu har vi bestämt oss för att vi ska få Eddie att somna själv, och igår var första gången som han somnade själv i sin säng, framtills nu har vi alltid sövt honom i famnen, och det tog inte änns en timme innan han somnade. Det är ju så himla jobbigt när han skriker och speciellt när han börjar skrika mamma, men tyvärr är det ju så att det är ju bara att bita ihop och stå ut med lite skrikade om man ska kunna få honom att somna själv. Får se om det går lika snabbt för honom att somna ikväll eller om det blir skrik hela natten =0) det bästa vore ju om det kunde finnas någobn super metod som gjorde så att den lilla ängeln somnade på en gång utan gråt och skrik.

Nu börjar plutten bli lite halvsnorig igen tyvärr, men även denna gång beror det på att han får sin 8:e tand, hoppas bara på att snorigheten inte håller i sig lika länge som det gjorde förra gången.

Igår efter jobbet åkte vi hem till mamma och pappa och hade lite kräftkalas, och gud så himla gott det var, jag fattar inte att det kan vara så sjukt gott asså.

Orolig är jag med, igår kväll började jag få jobbigt att andas igen och det pep om mig jättemycket när jag andades, och när jag vaknade imorse hade jag fortfarande lika jobbigt att andas och det pep, men sen när vi kom ut till forssjö fick jag ta lite av mammas spray så nu är det lite bättre, men jag hoppas verkligen inte att jag ska gå och bli dålig igen, skulle det bli så vet jag inte vad jag skulle göra. Men jag tror nog mer på att det kanske är min astma som jag hade när jag var lite som börjar komma tillbaka eller nått. Jag ska gå och göra en undersökning efter jag har gjort min lungröntgen och se om det är astma eller vad det kan vara.

Nej nu ska jag göra lite nytta.

Ha det!


Ny vecka

I helgen har vi vart på malma marknaden men herregud vad folk det var när vi var där i lördags, vi kunde gå i knappt en timme innan både jag och mannen fick panik och vi bestämde oss för att åka hem. Så det vart inte så mycket köpt men mannen fick iaf en ny plånbok och lilla Eddie en tröja som det står övningsgår på =0) det var bara lilla jag som inte fick med mig något hem =0( men jag fick väl skylla mig själv men jag orkade inte trängas med alla andra så jag struntade i att titta efter någe. Sen när vi åkte därifrån kan man snacka om att det var bilkö, det var ju nästan kö ända till Flen, så vi kom snabbt fram till att vi tagit rätt beslut att åka hem.

Igår så var vi hemma hos mamma och pappa och hälsade på min mycket älskade och efterlängtade storasyster som är hemma i några dagar. Hon var även så himla snäll och både klippte och färgade mitt hår, och som vanligt vart det skit snyggt och jag är hur nöjd som helst.
Vi vart även bjudna på mat och sen skulle pappa ut och lägga ut kräftburar så jag, tobben och jenny följde med och hjälpte honom. Det vart en rolig tur med flaskpost, och att vi var hur nära som helst att ramla i vattet allihop, vart anfallna av en fiskjuse och spöregn =0)

Nu ska jag jobba halvtid i 2 veckor så jag börjar inte förren halv 1 på dagarna, så min lilla älskade gulleson är denna vecka hemma hos sin mormor och morfar och även nu moster Jenny, och nästa vecka ska han få vara med sin farmor. Det fick bli så här eftersom att mannen också började jobba idag och dem frågade om jag kunde jobba två veckor till. Men det blir nog bra så här med.

Ha det!


RSS 2.0