Allergisk

Ja jag har varken haft tid eller lust att blogga den senaste veckan, men nu känns det som jag är igång igen.
Var hos lakaren i måndags och tog pricktest, det vissade sig tyvärr att jag är allergisk mot damm, katt, hund och gråbo. Hur trist som helst och jag känner mig hur nere och deppig som helst speciellt eftersom att en av mina största drömmar är att starta hunddagis och kennel och som det ser ut nu så blir det inget av det. Men en posetiv sak är att jag inte är allergisk mot hästar och bondgårdsdjur som bonde kan jag iaf bli, än så länge iaf. Sen är det ju jobbigt att min familj har katter och svärmor har hundar och läkaren sa till mig att jag ska undvika att vara hemma hos folk som har katter och hundar så gått det går, så folk får börja komma hem tills oss istället.
Min älskade man tycker det är bra att jag är dammallergiker för då blir det städat oftare här hemma =0) Och om jag ska vara ärlig så dammade och dammsugade jag här hemma igår och konstigt nog kändes det inte jobbigt alls, det var kanske skönt att veta att om det är rent hemma så har jag inte så jobbigt att andas längre.
Fick även hem så jag ska göra ett så kallat pef-test i två veckor, så vi får se vad det visar sen.

Min man har alltid sagt att han vill flytta upp till Luleå någon gång och jag vet inte varför men den senaste tiden har vi pratat ganska mycket om det och vi tittade till och med på hus igår. Det är inte klokt vad mycket billigare det är med en liten gård det är där uppe, såg ett jättefint ställe som knappt kostade någe. Så vi skämtade om att mannen ska söka jobb som säljare på elgiganten och jag som kassapersonal på Mc´Donalds =0)
Det känns väldigt lockande ibland, bara börja om helt och hållet, men det skulle ju även vara tråkigt att flytta ifårn våra familjer och vänner såklart.

Nej nu ska jag ta det lugnt en stund innan mannen kommer hem och min älskade lilla ängel vaknar.

Ha det!

Vårdcentralen

Japp idag har jag vart på vårdcentralen igen, denna gång för att kolla mina leder och om jag fortfarande har kvar karpaltunnelsyndromet som jag fick under graviditeten. Men jag fick inte så mycket till svar idag för jag måste ta lite prover, men för att ta dem måste jag fasta, så nu ska jag tillbaka dit på onsdag för lite provtagning. Läkaren jag hade sa att det kunde vara så att jag hade problem med ämnesomsättningen. Får se vad proverna visar. Sen fick jag även en remiss till ortopedtekninska för att kolla handlederna.
Så nej inte är jag klar uppe på vårdcentralen heller, nu blir det provtagning, ortopedtekniska, lungtest och pricktest. Efter det så hoppas jag verkligen att jag har gjort mitt där uppe på ett tag.

Ikväll har vi en lite myskväll hemma hos mina föräldrar, vi ska äte lite kräftor och dricka lite vin  och bara ha det trevligt.

Nej nu är det tydligen dags att få lite fiskbullar i magen =0)

Ha det!

Mammalunch

Har vart på mammalunch hos underbara Sanna och Minna idag. Vi fick goda våfflor och mycket lek. Det var så roligt att se lilla Eddie idag för han börjar bli lite mer framåt. Han har alltid dragit sig undan när någon kommer för nära, men idag vara han tillochmed framme och klappade på tjejerna flera gånger =0)
Jag älskar verkligen våra måndagar, har verkligen hittat två helt underbara vänner i Elin och Sanna.
Men nu börjar jag få lite panik eftersom det är min tur att ha lunchen nästa vecka så nu måste jag hitta på någon god mat som jag kan laga till.

Imorgon blir det först babysång på morgonen då jag får träffa mina underbara vänner och deras fantastiska barn igen =0) Efter det ska nog jag och Eddie ta en busstur ut till forssjö och umgås lite mer moster Jenny. Kan inte ta bilen för mannen min måste ha den imorgon eftersom det ska bli snö inatt och han inte har vinterdäck på "sin" bil.

Nej nu måste jag gå upp och gå in till min älskade son som ligger och pratar för sig själv inne i sin säng. =0)

Ha det!

Bowling

Idag har vi vart och spelat bowlig, det var jag, mannen min, mamma och lillasyster som spelade. Storasyrran passade min lilla ängel under tiden. Mamma, jag och Emma brukar spela bowlig varje höstlov och denna gång följde även mannen min med och såklart så vann ju han då =0( men jag kom ju tvåa iaf =0)

Imorgon så blir det till badhuset men min lilla älskling, är så himla kul att åka och bada med honom för han tycker att det är så himla kul. Han hoppar och simmar och plaskar som bara den.

Nej det vart en liten kort inlägg idag, har en del andra saker att kolla upp på nätet innan det är dags att sova.

Ha det!                      

RSS 2.0