Dålig uppdatering

Har vart lite dåligt med uppdatering dem senaste dagarna, men men så blir det ibland.
I tisdag så fick jag äntligen babysimma med min lilla ängel igen och det var så himla kul, hade hade sovit en stund innan så han var pigg och glad och tyckte att det var hur kul som helst. Så nu har jag betsämt mig för att skippa sången sålänge som simmer håller på.

Idag har vi haft en jättetrevlig och mysig dag på öppna förskolan. Fick hålla i en liten bebis också medans hennes mamma hjälpte sin andra dotter på toa. Man blir ju helt sjuk när man håller i en sån liten igen. Kom även att tänka på då när Eddie var så liten och nu blir han 1 om nästan en vecka bara. Det har verkligen gott så otrligt fort, men det har verkligen vart ett helt underbart år.

Hade en rolig upplevelse ikväll, vi var och handlade lite och bestämde oss för att ta varsin cheeseburgare på mc´donalds. Som vanligt fick vi vänta på det vi skulle ha så sen när vi skulle åka hem så startade inte bilen. Där stod vi på parkeringsfick 1 och fick ringa efter min far som kom in till stan och hjälpte oss.
Vi (pappa och mannen) puttade över bilen till stora parkeringen och skulle starta bilen, men då funkade inte pappas kablar som men kopplar på batterierna. Men som tur var så var det några volvoraggaren som kom och lånade ut sina. Så nu får det bli att köpa ett nytt batteri till bilen. Eddie satt i baksätet  i sin stol och skrattade, den lilla skrutten =0)

                                                     

Nu blir det mys med mannen =0)

Ha det!

Örebro

Igår så tog vi en sväng till örebro för att köpa lite presenter till Eddie och gå lite på Ikea. Jag kan ju lätt säga att vi valde helt fel helg att gå och shoppa. Det var sjukt mycket folk vilket inte var så konstigt då det var lönehelg och lite halv dåligt väder. Men vi hittade en del saker till Eddie, det vart bland annat en bobbycar, en stor gosedjurs Pluto, och lite annat smått och gott, kan lägga ut bilder om två veckor när paktetena inte är inslagna längre =0)
Sen vart det en sväng på Ikea också, och äntligen har jag fått mina matchande nattduksbord. Ska ta och sätta ihop dem senare idag. Sen sa jag till min man att jag ville gå in på skopunkten för att jag verkligen vill ha nya skor. Jag kan säga att vi vände nästan dirket i dörren när vi kom dit, det var hur mycket folk som helst så nu ska jag göra det enklat för mig och beställa skor på nätet, då behöver man inte trängas och stå i långa köer.

Idag så händer det nog inget speciellt förutom att det är städdag.

Nu ska jag shoppa skor =0)

Ha det!

Lite bilder

Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder idag, har vart lite dåligt på det.

 Pappa och son tittar på vargarna på kolmården


 Kryper runt med tungan ute som vanligt =0)


 Eddie hittade en kompis på Nordens Ark hotellet =0)


 Moster och eddie på babysim =0)

Lunch

Idag har jag vart på en jättetrevlig och mysig lunch med min underbara mammavänner och deras underbara små döttrar. Vi åt jättegod mat och alla barnen skötte sig hu bra som helst.
Sen vart det även lite shopping för mig och Sanna, jag kom hem med två cardigans och ett par tjockare strumpbyxor. Såg även ett par stövlar som jag vill ha men sen kom jag på att vi ska till örebro på lördag så då ska jag se om jag hittar några på skopunkten.

Fick ett samtal från vårdcentralen, så nu ska jag dit imorgon för att göra andningstest, det ska bli så skönt att äntligen få det gjort. Hade väldigt jobbigt att andas igår kväll så det ska bli skönt att få gå opch kolla imorgon.
Så även denna vecka blir det vårdcentralen 2 gånger, ska dit på fredag också och ta bort stygnen på benet.

Ha det!

Uppdatering

Om bilstolen, det vart så att jag inte klarade av att få in den ordentligt. Så igår när Eddies farmor var här så passade jag och mannen på att installera in den, det gick inte riktigt som vi hade tänkt för det gick inte att ha den bakåtvänt varken i framsättet eller i baksätet för då skulle inte Eddie få plats med benen ordentligt eftersom att han  är så lång. Så nu sitter han i baksätet framåtvänd. Men jag tycker ändå att det är bättre än att han ska sitta med benen upp på sätet.

En rolig sak hände i lördagskväll, jag och mannen min låg i sängen och hade lite mys med chips, dip och cola. Sen skulle jag ta mitt glas som stod på nattduksbordet, när jag tog upp glaset så bara small det till och det var cola på hela golvet och mitt täck. Först trodde jag att jag hade tappat glaset men sen insåg jag snabbt att jag höll i det, då har hela botten på galset lossnat =0) Och det är ganska tjock botten på glaset så det var hel skummt vet inte hur dte kunde hända.

Idag blir det att gå över till Eddies farmor på eftermiddagen, hon ska bjuda oss på mat, vi ska få rostbiff och potatisgratäng, mmm =0P ser mycket fram emot det.

Nu ska jag vila en stund innan min älskade son vaknar.

Ha det!

Nya bilstolen

Ja idag ska jag faktiskt ta och försöka mig på att installera in den nya bilstolen till Eddie. Nu har vi dragit ut på det väldigt länge och nu är det knappt så han får plats längre i den gamla.
Som tur är så kom min älskade och mycket saknade storasyster hem till Katrineholm igår så nu så sitter jag och Eddie ute i forssjö och umgår med henne. Så hon får ta och passa lilla ängeln medans jag ger mig på att få in stolen.
Just nu så håller Jenny på att skala massa äpplen till pajen hon ska göra sen, och Eddie sitter i sin stol brevid henne och tittar på och är jätteintresserad, dem är så söta så =0)

Vi kom även på att vi ska övertala alla att vi ska åka till safariparken nästa helg. Får se hur många vi får med oss =0)

Ja då är det fredag idag och helg, undra bara vad man ska ta och hitta på för skoj denna helg. Skulle vilja göra något och inte bara sitta hemma i lägenheten och glo. Jag tor att min man hade velat åka till badhuset, men det går ju tyvärr inte eftersom jag inte får bada på 2 veckor.

Nu ska jag se om jag ska ta tag i det där med bilstolen.

Ha det!                                                                            Myser med moster <3

Tyghjälm

Ja det skulle min älskade lilla son verkligen behöva nu när han börjar att gå. Här om dagen så stod jag i Eddies rum och Eddie och Tobias var i köket, så skulle mannen gå på toa, så sa han, "nu går jag"för att jag skulle kolla Eddie, när jag skulle titta till honom så skrev jag till mannen att "han går också" och det gjorde han verkligen, han gick genom hela köket men på slutet gick det lite väl fort vilket resulterade i att ängeln ramlade och slog i huvudet och nu har ett sår och litet blåmärke i pannan. Stackarn =0(

Idag har vi tänkt att vi ska gå till öppna förskolan, och denna gång ska vi verkligen gå =0) Ska bara vänta på att Sanna och Minna ska sova klart så att vi förhoppninsvis kan gå med dem.

Jag var ju som sagt och tog bort mer runt min leverfläck på höften i tisdags. Jag trodde att det skulle gå hur fort och enkelt som helst, men vad fel jag hade. För det först så fick jag sitta och vänta i nästan 45 minuter på min tur, och när det var min tur visst min läkare inte äns vad som skulle göras för hon trodde att jag skulle ta bort fläcken i huvudet, men det hade jag ju redan tagit bort den på morgonen. Hon hade blivit väldigt dåligt informerad. Men sen fick jag iaf komma in på ett litet operationsrum men en hur smal brits som helst, fick knappt plats på den.
Fick ligga på den i mer än en halvtimme och förska balansera. Men det var skönt att den är helt borta nu iaf.
Så till slut så vart det 5 stygn och ingen träning eller bad på 2 veckor. Tur att syster min kommer hem i helgen så hon kan babysimma med Eddie på tisdag.

Nu tror jag att min gullegubbe har vaknat.

Ha det!
                                                                       En trött och nybadat lite tjockis =0)

Bedövning

Imorse så var jag på hudmottagningen för att kolla på några leverfläckar på ryggen och den jag har i huvudet. Dem på ryggen var det inget fel på men jag ska ändå vara försiktig och inte sola ryggen för mycket på sommrarna då fläckarna sitter ganska tätt och att jag bränner mig så himla lätt. Ska även be någon hålla koll på dem så att det inte blir några förändringar.
Men det i huvudet tog hon bort, fast egentligen så skulle hon inte det för man får inte ta bort leverfläckar som ser bra ut, men eftersom jag alltid kommer emot den när jag kammar mig och liknande så tyckte hon att den skulle bort. Shit vad konstigt det kändes att vara bedövad i huvudet, jättekonstig känsla var det. Nu börjar även bedövningen släppa så nu gör det lite halvont.

Snart ska jag faktiskt till vårscentralen och bli bedövad igen, men denna gång i benet då jag ska ta bort lite mer runt en leverfläck som jag tog bort för ett tag sen, hatar att ta bedövningsspruta för det gör så inåt helvete ont rent ut sagt.

Nog om det, går hade vi äntligen mammalunch och det vart verkligen jättelyckat. Den tycket om maten och efterrätten och vi och barnen hade det hur trevligt och mysigt som helst.
Så nu ska vi ha mammalunch varje måndag, så¨nu ser vi fram emot att få komma till Elin och Julia på lunch nästa vecka. Bara hoppas på att alla mammor och barn håller sig friska.

Nej nu är det nog dags att röra sig mot vårdcentralen igen.

Ha det!


Myslördag

Ja igår hade vi en riktig mysdag. Vi åt väldigt god mat på kvällen, som en liten förrätt blev det lite kräftor, till varmrätt plankstek och sen till efterrätt blev det vaniljglass med hjortronsylt, choklad och jordgubbssås. Det var hur gott som helst.

Idag har vi vart och kollat efter nya nattduksbord men tyvärr hittade vi inga som föll oss i smaken, så vi ska ta och bege oss till ikea nån gång och kolla efter det och hyllor till Eddies alla böcker. Vill ha in dem i hans rum nu för just nu så står dem i en pappkassa i min garderob.
Var och handlade lite till morgondagen då det förhoppningsvis om inga barn eller mammor blir sjuka blir lunch här hemma. Har redan bakat blåbärscheescaken, den står just nu i ugnen.
Innan lunchen imorgon så ska jag till vårdcentralen och kolla varför jag har jobbigt att andas varje dag, har fått det nu efter lunginflammationen och sen även ta en liten titt på min handled.

Nu har jag iaf bestämt mig för att det måste bli en ändring i mitt liv, nu ska jag börja träna och inte hålla på och äta en massa skit. Nu är det dags att jag ska börja  må bra och känna mig nöjd med mig själv. Nu börjar jag bli väldigt trött på att alltod känna mig tjock, ful och äcklig. Så nu ska det bli ändringar  på allvar denna gång. Hoppas på att jag kan hålla mig till det också men det ska jag förhoppningsvis kunna göra.

Nu ska jag kolla caken som mammavännerna ska ha imorgon.

Ha det!

Öppna förskolan

Ja idag ska nog jag och Eddie försöka ta oss till öppna förskolan, har inte vart där på väldigt länge nu så det ska bli skoj. Hoppas även på att Elin och lilla Julia kommer, var länge sen man såg dem också.
Idag ska jag nog få hämta min bil som har vart på lagning. Jag måste nog säga att jag har världens bästa mamma som först ger mig en bil och sen lagar den åt mig, Tack mamma!

Igår åkte jag och Eddie buss ut till min farmor, det var Eddies första bussresa. Det gick jättebra och han var så himla trött att han somnade på en gång när bussen började köra.
Hade som vanlig en mycket trevlig dag och farmor med sjukt god mat, igår var det kall paj och den pajen är så himla god.

Nej nu ska jag göra mig iordning lite.

Ha det!

Stammis

Ja det är nästan så att jag börjar bli stammis på vårdcentralen nu. Har ju redan vart där så mycket pågrund av lunginflammationen och nu ska jag dit nästa vecka igen. Ska först dit på måndag och kolla varför jag har så himla jobbigt att andas varje dag och för hoppningsvis kolla på min handled också. Sen ska jag dit på tisdag för att ta bort mer runt min leverfläck som jag tog bort på benet för ett tag sen.
Har även ringt till hudmottagning för att kolla när jag ska få tid för att kolla min leverfläck i huvudet och dem på ryggen. Dem skuille ha ringt upp mig 10.25 men dem har inte ringt upp än, får se om dem ringer eller om jag får ringa igen. Skulle ha blivit kallad för ett tag sen men det verkar som dem har glömt bort det eller nått.

Idag skulle vi ha gå på babysång men sen bestämde vi oss för att stanna hemma istället. Ska ta en promend upp till öob och onoff sen. Sen kanske Eddies farmor skulle komma och äta mat och blåbärscheescaken som mina lunchmammor skulle ha haft =0) Blir att baka en ny till nästa vecka igen.

Nu ska jag passa på att villa mitt lilla huvud en stund.

Ha det!

Typiskt

Ja nu har jag inte skrivit på ett bra tag men det beror mycket på att vi har vart lite sjuka jag och Eddie. Vi har vart förkylda och Eddie var nästan påväg att få öroninflammation igen, men än så länge så verkar det som att han slipper det´, men för säkerhets skull så ska vi strunta i att gå på babysimmet imorgon. Tycker att det är onödigt att han ska bli sjuk igen nu när han börjar bli frisk.

Skulle ju ha bjudit på lunch förra måndagen men så vart ju jag och Eddie sjuka på söndagen så vi fick ställa in lunchen. Vi skulle ha haft lunchen idag istället men så fick jag ett mess av Elin imorse att Julia var lite sjuk, så nu ska vi ta det nästa måndag istället. Får bara hoppas på att alla mammor och barn är friska då.
Men nu har vi iaf en hel blåbärscheescake att äta upp jag och mannen. Måste även strimla och frysa in vitkålen för nu har jag fått köpt ny hela tiden så nu ska jag ta och frysa in istället.

Har vart och lämnat in min bil för att den ska lagas, efter det så följde jag med till pärona i forssjö. Så nu ska vi snart ta och dricka lite kaffe.

Ha det!


                       Eddie med sin älskade moster <3

RSS 2.0