Morfardag

Japp idag är jag och lilla Eddie ute och leker med hans morfar som har sin lediga dag idag. Det blir inte så ofta att dem umgås bara dem så då får man ta och passa på. Sen ska ju även min snälla pappa fixa med min bil, han ska bland annat byta till vinterdäck och byta oljan.

Igår så var det min älskade mans födelsedag. Dagen började med att vi försov oss, vart väckt vid halv 9 när jag fick ett mess av Sanna som frågade när vi skulle träffas för att gå till babysången. Den börjar halv 10 så vi var tvungen att gå vid 9. Så det var bara upp och fixa iordning sig och barn fort, men som tur var så hade mannen sin lediga dag så han gav Eddie välling och hjälpte till.
Efter sången så kom Eddies farmor förbi och passade honom en sväng, jag och mannen tog nämligen en lunch bara han och jag, och det var väldigt mysigt och god mat. Vi åt på köksterrassen och det var hjortfärsbiffar med potatisgratäng och lingongräddsås, mums.

Har fått lånat en vagn av min moster och den är verkligen hur bra som helst, jätteskön att köra och Eddie somnar nästan på en gång när man sätter ner honom i den =0)

Nej nu ska jag in och titta lite på busfabrikens hemsida, ska förhoppningsvis åka dit imorgon men våra underbara mamma- och barnvänner =0)

Ha det!

hmm

Jaha det har vart en del intressanta dagar, börjar med att lilla Eddie som sagt bara vill sova en gång om dagen nu förtiden. Sen han började med det så sover han mycket längre på morgonen, vilket inte görmig så mycket =0) men han sover till 9.00 -9.30 varje dag vilket leder till att han är vrålhungrig när han vaknar och imorse så var han hemskt grinig och bara satt och grät. Så nu har vi bestämt att han inte får sova längre än till 8.00-8.30 så det får bli att ställa klockan för mig och gå upp och väcka min lilla ängel.

Idag har han vart lite halvtjurig, det började redan lite igår kväll och det är så svårt när man inte vet vad det beror på så man kan bara spekulera i vad dte kan vara. Jag tror att antingen är han inte helt och hållet redo att bara sova en gång om dagen och kanske behöver sova två gånger vissa dagar eller så tror jag att han börjar få flera tänder. Tror även att börjar komma in i typ nån trots eller så för nu några gånger så får ingen annan än jag mata honom, inte äns pappa duger. Men men så är det och det lär väl komma flera trotsåldrar =0)
Har även firat Tobben och hans mamma som fyller år men bara en veckas mellanrum ungefär. Det firades med plankstek och kalddkaka med glass, bär och vaniljsås till efterrätt och det var så himla gott och nu är man så mätt så man håller på att dö.

Imorgon så ska mannen min och kolla på tennis i stockholm så det blir bara jag och lilla Eddie hemma. Funderar på om vi ska ta en sväng till badhuset har inte bestämt mig än, får se vad vi ska hitta på. Ska även ta mig i kagen och laga mat till oss, det ska bli stuvade grönsaker med falukorv, hoppas på att det blir gott bara.

Nej nu är det slut för ikväll.

Ha det!
                                           Jag och mannen på bal <3


Babysång

Idag har vi vart på babysången, det var jättekul att vara på det igen. Vi har inte kunnat gått på länge eftersom det har vart sim på tisdagar också, men nu är simmer slut så nu blir det sång varje tisdag istället.
Eddie har börjat sova bara en gång om dagen nu, så nu efter lunchen somnade han och sover så gott. När han vaknar sen så ska vi åka till läkaren och kolla hans örnon efter öroninflammationen. Hoppas att allt ser bra ut nu.
Igår var vi nere på stan en sväng och köpte en overall till Eddie, en jättefin grön vart det men när vi kom hem och provade den så var den lite för liten så den måste bytas och tyvärr fanns den gröna inte i storlek 86 så det får bli en svart istället. Men det är ju inte klokt att den bra och ordentlig overall ska kosta 700 kr, det är helt sjukt att det kostar så mycket till ett lite barn som växer hur mycket som helst. Det är det som är så jobbigt med Eddie för han växer nästan 3 cm på längden varje månad.
Får se om jag kan ta mig ner på stan idag i detta regnväder, vill helst inte dra ut Eddie när det regnar så mycket för vi har inget ordentligt regnskydd till hans vagn, får se om jag kan få hit någon som kanske kan passa honom en sväng medans jag går ner på stan.

I söndags hade vi ju lite barnkalas här hemma, det var jättekul och mysigt men jag måset nog erkänna att dte är väldigt skönt att det är slut med alla kalas nu.

Nej nu blir det att vila en stund innan ängeln vaknar.

Ha det!

Kalas igen

Japp imorgon är det kalas igen, denna gång är det för våra kära mamma- och barnvänner. Det ska bli kul att dem kommer en stund och fikar pratar och leker.

Imorse så såg vi en annons i tidningen på en lite spis med två spisplattor och en pytteugn, den bestämde vi oss för att vi ska ha ut till stugan. Så det vart en sväng till Malmköping. Dem som vi köpte spisen av bodde på ett så fint ställe, nästa precis så skulle jag vilja bo. Vill ha hus nu men det får allt ta och vänta tills man får ett fast jobb någon gång i framtiden.

Gårdagen spenderade vi en stund ute vid stugan, vi satt ute på tomten och fikade en stund, sen skulle vi hem och äta lite mellanmål. Eddie brukar alltid sova efter det men igår bestämde han sig för att han skulle vara vaken istället. Så han var vaken från klockan 13.00 tills han gick och la sig 20.00. Men det gick förvånandsvärt bra, han var inte alls gring och trött.

Nej nu ska jag ta och förbereda plutten för sängen.
                                                                                
Ha det!                                                                      

Grattis

Grattis till min älskade lilla ängel som blir 1 år idag =0) Vi har haft en väldigt trevlig helg men kalas både lördag och söndag. Eddie har fått massa fina saker och tackar alla så hemskt mycket för paketen och en trevlig och mysig helg =0)

Det kommer upp så mycket minnen om hur det var för ett år sen. Hur det var den dagen vattnet gick och jag hade tvätta alla bebiskläder och hade värsta paniken. Kommer ihåg att vi åt plankstek och tittade på fotboll på kvällen och på natten fick vi åka in till förlossningen. Sen den 11 oktober 2009 klockan 14.03 så föddes äntligen min lilla bebis, som vi hade längtat =0) det är helt sjukt att det redan har gått ett helt år.

Blir även lite kalas idag, han har paket kvar från oss och sen kommer även moster Jenny som inte kunde komma på kalaset i lördags. Sen blir det att gå och fika hos Eddies faster som också fyller år idag.

Nu ska jag fixa lite innan det kommer folk.

Ha det!                                                       

Kalashelg

Japp i helgen blir det kalas både lördag och söndag för våran lilla älskling som blir 1 år på måndag. Kan inte riktigt förstå att tiden har gått så fort som det har gjort. Men det har vart ett helt underbart år och jag ser verkligen fram emot många fler underbara år tillsammans med min alldeles underbaraste bästaste familj =0)

Idag blir det att inhandla lite olika saker till helgen, lite fat och ljus och så lite saker till bullarna jag ska baka imorgon.

Min lilla ängel har börjat med en rolig sak, när man säger åt honom att han inte får göra vissa saker så kommer han med sitt söta lilla pekfinger och visar mig att jag man inte får göra så. Han är så söt så det är så himla svårt att inte börjar skratta.

Nej nu ska jag göra mig iordning för att ta mig till stan och ÖoB sen.

Ha det!                                                                             

                                       Jag bara älskar den här bilden =0)

RSS 2.0