Snart hem

Snart får jag åka hem till mina älskade och saknade pojkar där hemma. Idag har dagen vart ganska seg och långsam eftersom det inte har funnits så mycket att gör men men nu efter ett antal sommrar här så har man vant sig vid att det är så här så man lär sig att hitta på lite olika saker att göra.

Jag har iaf kommit fram till att när jag har slutat jobba och vi har vart på semster och jag och Eddie får tillbaka våran vardag så ska jag hitta på någon god mat jag ska försöka mig på att laga och kanske göra någon god efterrätt och bjuda hem mammorna och barnen på lunch, nu har jag vart hos alla dem, förutom hos Elin då det har blivit lite strul varje gång vi skulle dit =0) så nu är det iaf min tur att bjuda hem dem till mig. Hoppas bara att jag klarar av att laga maten, men jag får väl spara ihop lite pengar om man måste beställa hem mat i nödfall =0)
Jag har insett att det var väldigt länge sen vi träffades och jag tror att både jag och Eddie saknar allihopa.
Och lilla Julian som har hunnit fyllt 1 år måste vi ju fira med, kunde ju inte gå på hans kalas då Eddie hade öroninflammtion och jag lunginflammation, så jag måste köpa något snart och fira gulleungen.
och snart så blir ju även lilla Julia och Minna 1 år dem med. Det går så himla fort, och ja om man ser det så så är det ju inte lång tid kvar innan min lilla ängel blir 1 år heller. Det är konstigt att dem små växer och blir så stora så snabbt. Kommer ihåg när Tobias kom in med lilla Eddie på armen nör jag hade vaknat upp efter kejsarsnittet. Den synen att sin dem två jag älskar mest på denna jord, det var helt oslagbart.
Nu när man sitter här och tänker på mina änglar så längtar jag hem till dem så sjukt mycket, tittar på kolckan och blir väldigt glad över att det ungefär bara är 10 minuter kvar innan jag får åka hem till dem.

Nej nu ska jag fixa det sista innan hemfärd.          

Ha det!

Först dagen...igen

Ja idag är det först dagen på jobbet igen efter 3 veckors sjukskrivning. Och jag kan säga att jag känner mig lite vilsen och inte riktigt helt med än, men det löser sig nog under dagen skulle jag tro.
Men alla har semester så det finns inte någon att fråga om saker och ting heller men det löser jag =0)
Men jag kan säga att jag verkligen skulle behöva ha hjälp med att fixa denna hemska ac:n som är här, för som det är nu så kommer det inte dröja länge innan man åker på en till lunginflammation kan jag säga för det är sjukt kallt och det blåser som bara den och jag sitter här och fryser, så det får bli mitt uppdrag att hitta någon som kanske kan hjälpa mig med det.

Nu hoppas jag på att det snart ska komma fint väder igen för detta är inte kul längre, jag vill också kunna njuta av lite sol och värme och kunna sola och bada.
Det viktigaste är iaf att det blir bra väder vecak 33 när jag tar med mig min underbara familj och åker till västkusten på semster.

Nu i veckan ska jag ta in mammas och deras post och ge katten mat och så för dem är i Göteborg hos älskade syster yster, dem ska hjälpa henne att flytta nu till helgen och sen när dem kommer hem så ska hon följa med hem, och det ska bli så himla kul att träffa henne för nu var det väldigt längesen vi sågs.

Men nu ska jag göra lite nytta här.

Ha det!


Japp

NU har det inte blivit någe bloggande på väldigt länge men det är på grund av att jag inte har haft någon ork att änns sätta på datorn.
Nu börjar vi bli bättre från denna sjukdom men helt bra är det inte riktigt än men det är skönt att det går åt rätt håll iaf. Så nu efter tre veckors sjukskrivning så börjar jag att jobba igen på måndag och det ska bli väldigt skönt faktiskt, bara det här att komma ut och inte bara sitta inne i denna lägenhet hela dagarna ska bli hur skönt som helst.
Nu hoppas jag bara på att det kommer att bli lite mer fint väder det sista som är kvar av sommaren, det skulle vara skönt att få nån färg och kanske tillochmed ta ett dopp i sjön.

Senare idag när min älskade son har vaknat och ätit lunch så ska vi ner på stan och shoppa lite, jag fick presentkort och lite pengar när jag fyllde förra veckan så jag ska faktiskt ta och unna mig och handla lite nya kläder hade jag tänkt.

Ikväll blir det att åka till mannens farmor och farfar och äta lite mat och som vanligt längtar jag mycket eftersom att det alltid är så god mat hos dem =0P

Imorgon så åker min älskade man till örebro och då är den stora fråga vad jag och lilla skrutten ska hitta på en hel dag och kväll helt själva, har ingen lust att bara sitta här hemma, men men vi får se vad det blir att hitta på.

Nu ska jag nog ta och torka golven lite.

Ha det!




Hemska sjukdom

Ja jag har inte riktigt haft tid att uppdatera här på bloggen, jag har haft en del annat för mig om man säger så.
Jag åkte upp till vårdcentralen i fredags för att jag fortfarande hade så hemskt jobbigt att andas, och när jag kom dit så fick jag en remiss ner till akuten där jag skulle ta nya prover och ny lungröntgen. Men innan jag var skickad ner dit sa läkare på vårdcentralen att jag behövde inte oroa mig för jag skulle absolut inte bli inlagd. När jag kom ner till aktuten fick jag ligga med syrgas och dem testade flera gånger att ta bort syrgasen men min syresättning vart så dålig så maskinerna började tjuta hela tiden så jag fick ha syrgasen igen. Till slut bestämde dem att jag skulle jag bli inlagd på sjukhuset. Så där låg jag på sjukhuset med syrgas och kände mig väldigt sjuk.
I lördags vart min man sämre så han fick åka till akuten han med sen vart han inlagd han med, sköterskorna var snälla och kom in med mannen till mitt rum så fick fick dela rum, det såg lite komiskt ut =0)
Men igår fick vi äntligen åka hem, vilket var väldigt skönt.
Snart kommer även våran älskade son hem som har bott hemma hos sin mormor och morfar när jag och mannen har vart sjuka och legat på sjukhuset. Men nu skanar vi honom så hemskt mycket att det börjar bli jobbigt, men snart kommer gullet hem.

Hoppas bara på att men hemska lunginflamation snart blir bättre, börjar redan känna mig piggare så det är skönt.

Nej nu kommer snart min lilla pojke hem =0)

Ha det!

Familjen penicillin

Ja det är våran lilla familj här hemma. Det började med att mannen var med sonen till läkaren i torsdags förra veckan pågrund av att han har vart förkyld så himla länge nu, men det var inget med det, men däremot så hade han tydligen öroninflamation vilket vi inte har märkt någonting av alls varken förre eller nu efter, så han fick penicillin för det.
Sen så vart jag sjuk och hostig och började få jobbigt och andas och trodde att det kanske var att jag fått förkyldningsastma eller så. Åkte till vårdcentalen igår och då vissade sig att jag har lunginflamation, så det fick jag penicillin och två olika hostmediciner för det.
Sen så har mannen var hostig och dann ända sen förra helgen så han var uppe på vårdcentralen idag och han har halsfluss, så då fick även han penicillin eftersom att läkaren sa att det antaligen går något virus hemma hos oss.
Så här hemma ligger vi nu mannen och jag och hostar som aldrig förr, men Eddie ponken är lika pigg som vanligt =0)
Nu hoppas jag bara på att jag får sova lite bättre inatt och inte bara ligga och hosta. Natten till i måndags var jag tvungen att sitta i fotäljen och försöka sova, kunde inte ens luta ryggstödet bakåt för då började jag bara hosta hur mycket som helst. Inatt har jag sovit i sängen men även där har jag vart tvungen att sova halvsittandes plus att jag var uppe och spydde massa vatten och slem, usch! Så det skulle vara väldigt skönt med en hel natts sömn utan hostandet och kuna ligga ner.

Nej nu ska jag hosta vidare.

Ha det!

RSS 2.0