Verkligheten

Just nu så känns det nästan som att man har levt lite i en annan värld, och ha gått hemma med min underbara son om dagarna och hittat på aktiviteter med Eddie och träffat andra mammor och deras fina barn. Nu är det dags att börja leva i vekligheten igen med jobb och Eddie ska gå på dagis. Är det bara jag som är konstig eller känner flera mammor igen sig i detta?
Det ska bli jättekul att börja jobba i sommar och jag ska verkligen göra mitt allra bästa för att få vara kvar efter sommaren och till slut få ett fast jobb. Men samtidigt är det väldigt jobbigt att jag måste lämna Eddie på dagis så tidigt. Då jag måste vara ombytt och klar på jobbet till 6.57 så måste jag lämna Eddie redan vi 6.15 ungefär och måste åka absolut senats 6.30. Ibland känns det som att det bara är jag som lämnar mitt barn så tidigt men sen så vet jag att det inte är så. Men man måste ju jobba och ha barnen på dagis och Eddie verkar trivas så himla bra på dagis med så det blir nog inga problem sen när vi kommer igång ordentligt med det.



Idag var det först dagis för Eddie som vart lite ledsen när jag gick hem, men det gick snabbt över och sen letade han inte en gång efter mig, vilket är väldigt skönt att veta att han ändå trivs så pass bra.
Sen gick vi hem och åt lunch och sen sov middag. Sen vart det en sväng till öppna förskolan där det tyvärr var väligt dåligt med folk idag. Sen åt vi lite mat och mannen åke iväg för att döma så jag och Eddie hade en myskväll och nu sover han och jag ligger och bara har det bra i sängen framför tvn, och väntar nu på min man som kommer hem om en stund.

Ha det!

Ingen ork

Har abolut inte haft någon som helst ork att blogga sen ett tag tillbaka. Men nu ska jag än en gång testa en gång till och tröttar jag snart igen så lägger jag nog ner. Sen är det så tråkigt att ha en så ful och tråkig blogg också, men men det får väl funka då jag inte kan fixa något annat.

Idag har jag vart med mamma, Jenny, Emma, Moster, Lennart och Joel i Stockholm och kollade på pappa och Leffe som har sprungit marathon. Dem var jätteduktiga och jag har haft en jättetrevlig dag.
Mina älskade pojkar var hemma och umgicks bara dem två, Eddie behövde nog ha en heldag utan sin mamma nu när han är så mammig som han är.
Det hände även en bussolycka där, det var en buss som skenade ner i en trapp i tunnelbana vid slussen. Vi såg inget men jag läste på aftonbladet att det var en barnvagn med en 17 månaders bebis i som vart överkörd av bussen och vagnen vart helt demolerad. Men som tur var så vart barnet inte allvarligt skadat. Då kändes det väldigt mycket i mammahjärtat och jag kan inte ens tänka mig vad som gick genom denna mammas huvud just då.

På tal om att det känns i mammahjärtat så har min lilla ängel börjat dagis nu. Han trivs jättebra där och blir inte alls ledsen när jag lämnar honom. Han vinkar och skrattar och knackar på dörren.
Just nu så går han bara 3 timmar om dagen, men i fredags fick jag reda på att jag ska jobba på kronfågel i sommar. Så från och med vecka 24 så börjar Eddie gå på dagis heltid. Känns lite jobbigt att jag måste lämna honom så pass tidigt som 6.15 - 6-30 för att jag ska hinna till jobbet som börjar 6.57. Men men det får gå det med.

Nu ska jag titta på fotboll och dricka ett glas vin efter en trevlig dag i Stockholm!

Ha det!

Trött mamma!

ja det kan man lugnt säga att jag är just nu. Det är nämligen så att min älskade son sover lite halv dåligt på nätterna nu för tiden. Eller nu har han börjat med att han sover bra varannan natt. Jag tycker att det är jättejobbigt när han vaknar på natten och är ledsen. I början är han inte riktigt vaken men sen vaknar han till och det kan ta upp emot 3 timmar innan han somnar om igen. Det jag blir mest stressad av är att jag inte vill att Tobias som ska upp klockan 5 på morgonen plus att jag inte vet heller vad jag ska göra när han blir så här. Men förhoppningsvis så kommer allt med sömnen bli bättre sen när han börjar på dagis och får leka av sig enstund på dagarna.
Idag är han hos sin farmor som ville låna honom en dag innan han börjar dagis. Så frågade hon också om han inte fick sova hos henne och att vi kommer hem till henne och äter frukost imorgon bitti innan vi åker ut till stugan och städar, så då sa vi att han fick sova där så han vi får sova ordentligt i 2 nätter iaf =0)

Jag själv sitter ute i forssjö nu då min syster har fixat mig i håret. Vi var även här igår så vart Eddie och jag klippta och vi färgade mitt hår svart med en slinga i luggen. Först blekte vi den och sen la vi i en lila färg men den tog inte riktigt då den var gammal, så idag har jag färgat det igen och inte bara en utan två gånger då det inte tog så bra idag igen, men nu ser det toppen ut efter lite mer klippning också =0)

Nu ropar mor att jag ska komma ut och visa upp håret, så det är väl bara att lyda =0)

Ha det!

RSS 2.0