Fiske

Ja idag är det metartävling, skulle egentligen ha vart med på det men Eddie är lite förkyld och så har det regnat så mycket nu på morgonen så jag ville inte ta med honom och låta han sitta ute i flera timmar. Så det är bara jag och mamma som är kvar hemma hos dem i forssjö medans mannen, pappa och syster är nere och tävlar.

Nu har vi äntligen fixat Eddies nya vagn, men vi måste försöka få dit parasolet på något bra sätt för det gick inte och sätta det så bra, men det ska vi nog lösa.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, det är ju morsdag men jag har gett min mamma morsdagpresetn idag och mannen gav sin mamma igår, kanske bara ska vara hemma och fira att det är min första morsdag som mamma.

Nej nu ska jag vara lite social men min mor.

Ha det!

Trist

Ja det är väldigt trist väder ute idag, hoppas bara på att det är uppehåll sen när vi ska gå till babysimmet, annars får vi ta bilen.
Nu kan jag diska ute i diskhon i köket iaf, men jag kan inte använda diskmaskinen, vi skulle vänta med det tills på onsdag så att siliconet skulle ha en chans att torka. Så imorgon blir det premiärdiska men maskinen.

Idag är jag så himla trött, Eddie har vaknat 4 gånger i natt och skrikit efter nappen, det är ju skönt att han somnar om på en gång iaf men det blir ju så jobbigt för mig som måste springa upp 4 gånger per natt. Sen så kunde ju inte jag somna om, det tog väl någon timme eller två och när jag hade somnat in som skönast så ringde ju mannens väckarklocka 5 på morgonen.
Får se hur dagen utvecklar sig, ska ju på babysim sen och det brukar båd jag och Eddie bli trötta av. Efter det ska vi följa med Eddies farmor till veterinären, eftersom Wilma inte tycker om andra hundar så mycket så ska vi stå med henne utanför.

Nej nu ska jag roa sonen min innan han ska få gröt.

Ha det!

Jävla maskin

Det är nästan så att jag ångrar mig att jag lät mannen min köpa den där jävla diskmaskinen, än så länge så har den bara ställt till med besvär och vi har inte äns använt den än!
Det började med att det kom en rörmockare hit i fredags och fixade så att vi skulle kunna börja använda maskinen. När han sa att han var klar frågade jag om allt såg bra ut och vi kunde använda kranen som vanligt och diskmaskinen, han sa att det inte alls var några problem och att det var bara att änvänd maskinen.
Sen på kvällen när mannen kom hem så hörde vi att det droppade under diskbänken, japp så nu kan vi varken använda diskmaskinen eller kranen för det droppar vatten överallt om man spolar i kran, vilket alla kan förstå inte är bra då det kan bli väldiga vattenskador, så vi då får stå för eftersom att det är vi som satt in den där jävla maskinen.  Så nu gått folk står jag och diskar i handfatet i badrummet!
Det ska komma en ny rörmockare idag och åtgärde felet, så jag hoppas verkligen att när han har vart här så ska det både gå att använda kranen och diskmaskinen.

Nu har jag fått avreagera mig lite, idag ska vi iaf gå till öppna förskolan med alla goa mammor och barn, sen blir det gympa för mig ikväll, vilket jag ser mycket fram emot.
Innan det har jag tänkt att jag ska hinna dammsuga här hemma, för nu när Edddie börjar krypa så blir det att dammsuga lite oftare, jag får passa på att göra det sen när han sover.

Idag ska vi även börja med att ge lilla Eddie vanlig mat till lunch, hoppas att han kan äta sig tillräckligt mätt på det annars får han ta lite ersättning på sidan om.

Nu måste jag gå och kolla min älskade son som snart river hela lägenheten. =0)

Ha det!

Grattis

Grattis till pappa, katterna molly och gizmo, och Sanna. Hoppas att ni alla får en underbar dag!

Idag när jag och Eddie vaknade så åkte vi direkt ut till mamma och pappa i forssjö, och firade pappa som fyller år idag. Den åkte till Jenny i Göteborg när lillasyster hade slutat skolan så vi passade på att åka ut dit på morgonen och fira honom.

När vi kom hem därifrån så var Eddie så trött efter att ha vart ute en hel förmiddag så han somnade och sov i två och en halv timme.
Sen kom även rörmockaren hit och fixade med diskmaskinen, så nu äntligen slipper jag diska förhand. Ska bli så himla skönt det ska bli.

Nu ska jag mysa men min lilla underbara familj.

Ha det!        

                                                           

Diskmaskin

Japp nu håller grabbarna på att fixa med diskmaskinen, trodde först inte att dem skulle börja med att koppla in den redan idag men nu håller dem på för fullt ute i köket. Jag och Eddie håller oss därifrån så att vi inte stör dem i arbetet. Vill ju inte att det ska ta längre tid än nödvändigt att få igång maskinen inte =0)

Idag har jag och lilla Eddie vart hemma hos hans gammelfarmor och haft trevligt. Fick som vanligt nä'r man är hos farmor väldigt god mat. Det vart ju som sagt kall paj och så skulle vi ha ätit kräftor som förrätt men vi glömde bort det så det vart efterrätt istället. Men det var lika gott för det.

Imorgon är min älskade man ledig så då ska vi umgås hela lilla familje, vet inte vad vi ska hitta på än men jag hoppas iaf på att våran myspöl har kommit så vi kan åka till Norrköpnig och hämta den plus delen till nya vagnen och en ny bilbarnstol.

Just jag ska få låna min mammas och pappas träningscykel, så när jag har fått hem den hit så ska jag ta och cykla på den minst en halvtimme varje dag. Helst ännu mer.

Nu ska jag gossa med min underbara lilla son.

Ha det!


                                                      




Överraskning

Imorse åkte jag och lilla Eddie ut och överraskade hans mormor när hon låg och sov. Men det gjorde inget att vi kom och väckte henne för hon vart så glad att se oss.
Vi har vart ute i forssjö hela dagen och bara umgåtts med lilla mormor. Det var mysigt så det får vi göra om om ett tag.
När vi åkte hem ringde mannen min och sa att han skulle åka upp och köpa en diskmaskin. Så imorgom så ska han få hjälp att få hem den. Vet dock inte riktigt när den blir inkopplad men nu vet jag iaf att inom en snar framtid behöver jag inte diska förhand längre, och det ska bli så himla skönt för jag är så trött på att diska just nu.

Jag och Eddie ska åka hem till min farmor imorgon när vi har vaknat till liv och gjort oss iordning. Där ska vi (eller jag) få kall paj. Det är så sjukt gott så det ser vi fram emot.

Nej nu är jag så trött så jag ska nog faktiskt ta och hoppa i säng.

Ha det!

Måndag

Idag var det ju sista babysången för den här terminen, känns lite tråkigt men vi får vara med när nästa termin börjar sen igen.
Efter babysången vart jag medbjuden hem till Sanna & Minna som bjöd på en så himla god lunch, det var verkligen jättegott.
Det var väldigt trevligt så vi ska träffas alla nästa måndag igen och gå till öppna förskolan med alla barnen.
Det ända jag har lite ångest för nu är att jag måste ju självklart bjuda på lunch jag med och hur ag ska lösa det jag som inte kan laga mat alls. Men det ska nog lösa sig det med skulle jag tro =0)
Skulle ha gått till öppna idag egentligen men Eddie var så trött efter att han vart borta så han har somnat nu som en stock så vi får ta det en annan dag.

Ikväll blir det att gå på gympa, jag tror att moster min skulle följa med får se om hon fortfarande vill, om inte får jag gå själv för nu ska jag försöka gå varje gång.

Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa en stund innan barnet vaknar och mannen kommer hem från jobbet.

Ha det!

Sent

Idag får det bli ett sent inlägg, jag har märkt att när det är lång helger och min älskade man är hemma så har man inte riktigt tid eller lust att slösa tid framför datorn när man kan umgås med sin underbara familj.
Men imorgon blir allt som vanligt igen och mannen ska tillbaka till jobbet efter att han har vart hemma sen i onsdags, och jag och Eddie ska som vanligt möta upp Sanna & Minna och Johanna & Julian och gå till terminens sista babysång. Undra vad man nu ska ta och göra på måndagar.

Igår var vi på kalas i forssjö, firade min lillasyster som har fyllt 12, och min kusin som ska fylla 2 år.
Efter kalaset så åkte vi hem till mor och far och umgicks lite med systra mi som överaskade och kom hem från Göteborg, det var väldigt kul att hon kom hem, ett plus var även att jag fick håret färgat och klippt. Lika nöjd som alltid blev jag. Tack älskade syster <3

Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på det sista av hockeyn innan det är dags för sängen.

Ha det!

Tatuerad

Ja nu är jag tatuerad och det var inte så farligt som jag trodde att det skullle vara. Men det vart bara en denna gång iaf, jag skrev Eddie och hans födelsedatum på handleden, ska försöka fixa ín en bild snart om det är någon som är intresserad.

Igår var jag så himla trött och hade ont i huvudet så jag låg i soffan hela dagen, men mannen och barnet passade på att ha lite tid för sig själva, dem var nere på stan och handlade lite.

Nu kommer mannens mamma och bror som ska äta kålpudding här, så nu ska jag vara lite social.

Ha det!

Helg

Just nu sitter jag och väntar på att lövåsens vårdcentral ska ring upp mig, dem skulle ha ringt 10.20 men har inte ringt än. Har så himla ont i min handled nu och igår morse så när jag vaknade så var jag blå på min knöl som jag har på handleden, och då tänkte jag att det kanske är dags att ringa och kolla upp vad det är.
Jag har ju haft problem med min vänstar handled ända sen jag var lite men inget vad det är för del och det har inte blivit bättre heller. Hoppas bara att jag kan få en tid och komma upp till lövåsen redan idag, men det är väl kankse lite för mycket att hoppas på.

Om jag inte får gå dit idag så blir det nog att ta en lite promenad med Eddie sen, synd bara att det blåser så himla mycket ute och att jag får gå själv men det ska jag nog klara av också.

Jaha imorgon är det dags att åka och tatuera oss, börjar verkligen bli sjukt nervös och jag kan tro at det bara lär bli värre ju mer det närmar sig. Jag kommer ihåg hur nervös jag var när jag skulle pierca mig i tungan, det var nästa så jag spydde av nervosistet, får se hur det blir imorgon.

Nu ska jag pussa lite på min älskade son.

Ha det!


Torsdag

Och jag och Eddie sitter och väntar på att klockan ska bli 14.00 och vi ska gå och möta Johanna och Julian för att gå till öppna förskolan.
Hoppas att Eddie tycker att det är lika roligt idag. Ska se om jag ska ta med honom ut på en lite promenad innan och se om han vill somna för han har inte sovit något än, det är full fart här hemma med kryp försök och gåstols race =0)

Jag börjar bli väldigt nervös inför lördag, då ska ju jag och min man åka till örebro och tatuera oss. Och det är min första, eller ska jag säga mina första för jag ska antagligen göra två stycken. Får se hur ont den första gör innan jag bestämmer mig om den andra.

Nu ska jag gå och hjälpa min underbara son som har inte kommer fram med gåstolen.

Ha det!

Jaha

Nu har jag inte orkat skrivit på ett tag, känner att jag inte är helt på topp men jag kan ändå inte säga riktigt vad de är som är fel men jag hoppas att det blir bättre snart.
Idag hade jag tänkt att göra en massa saker men jag har bara städat, kanske inte så bara, men sen skulle jag ha tränat gått ut och gått med lilla Eddie och åkt ut till forssjö en sväng men jag absolut ingen energi till att göra någonting alls.
Imorgon blir det iaf att gå till öppna förskolan med Eddie, han tyckte att det var så roligt när vi var på det i måndags.

Nej nu ska jag ta med mig lilla plutten ut i köket och mixa lite blomkål som nu har kokat färdigt.

Ha det!

Illa

Ja idag mår jag illa som bara den, spydde tillochmed i morse och det är verkligen det värsta jag vet. Nu mår jag lite bättre iaf, mår fortfarande lite illa men har inte spytt något mer och det är väl tur dte för jag är hemma själv med Eddie eftersom att mannen är och jobbar lite extra. Tråkigt men det blir mer pengar att spendera på våran semester vi ska på i sommar. Men nu hoppas jag att han kommer hem snart men det kunde bli runt 8 ikväll men hoppas på tidigare.

Igår åkte vi til babyland i Norrköping där vi köpte en vagn, har även beställt en myspöl och så ska vi köpa en ny bilbarnstol också men dem var tyvärr slut nu men vi tar det när vi hämta myspölen.
Men när vi skulle sätta ihop vagnen när vi kom hem så är det fel på bakaxeln så vi måste åka tillbaka med den och få en ny. Så himla typiskt.

Nej nu börjar Eddie tröttna så nu ska han få lite puré och sen sova.

Ha det!

RSS 2.0