Trött

Jag vet inte om det är för att vi åkte till och från Göteborg i helgen men jag har vart så himla trött den här veckan att jag knappt orkar göra någonting, igår morse var jag väldigt nära att ringa till Eddies farmor och fråga om hon inte ville passa honom en nån timme eller två så jag fick sova. Men sen när man ser Eddies underbara lilla leende och hur han pratar och skrattar och man ser hur glad han blir när ha inser att jag också är vaken, då glömmer man bort att man är trött och grinig, han är verkligen det bästa botemedlet mot tött-och grinighet =0)

Ikväll blir det att åka ut till min mor och far i forssjö där vi ska grilla ikväll, ska åka ut med mamma redan vid klockan 13.00 och har då fått i uppgift av min far att jag ska baka kladdkaka.

Imorgon blir det att åka till babyland och köpa en ny bilbarnstol och en ny vagn till lilla skrutten. Han behöver verkligen en nya bilstol, hans ben hänger en halv meter utanför =0)

Nej man kanske ska klä på sig och göra sig iordning innan mor kommer.

Ha det!                                       Världens bästa lilla kille <3


Barnmottagningen

Idag på morgonen har jag vart med lilla Eddie på barnmottagningen för att han har lite sår i huvudet men nu har det ju blivit bättre och är knappt någonting längre, det är ju så himla typiskt. Men jag skulle bara smörja med mjukgörande kräm, så v får väl se om det blir bättre.

Igår var vi i badhuset med Sanna och Minna och det var som vanligt väldigt trevligt och Eddie simmade som en galning =0) Han är så söt min lilla älskling.

Idag skulle vi ha åkt till Norrköping och träffat Hanna och Jonna men det vart förhinder så det gick inte förren efter 4 och det blir lite sent för Eddie så vi kanske skulle ta det nästa vecka istället. Hade verkligen sett fram emot att åka dit idag men men så är det ibland.
Så idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se om jag går en sväng till öppna förskolan med Eddie sén eller om jag bara stannar hemma. Tobias skulle jobba över lite idag så han kommer inte hem förren sent ikväll, det kanske blir runt halv nio, nio.
Det är dem här dagarna när man inte har något att hitta på som man önskar att syster Jenny bodde kvar =0(

Nu ska jag nog ta och äta lite frukost tror jag.

Ha det!

Måndag

Nu har jag inte skrivit på hela helgen men det beror på att vi har vart iväg till Göteborg. Min syster har nu flyttat dit och vi var snälla och följde med och hjälpte till. Det känns lite konstigt att hon inte bor här i stan längre men vi ska nog vänja oss vi det även om det kommer att vara jobbigt ibland med. Men jag tror att det kommer bli bra, speciellt för syster min som verligen förtjänar det här. Är faktiskt lite avunssjuk på henne =0)

Idag var vi som vanligt på babysång vilket var trevligt. Vi skulle ha åkt till Norrköping och köpt ny bilbarnstol och vagn men vi kände att vi inte ville sitta i en bil hela dagen idag med.

Imorgon är det inget babysim men jag och Sanna ska ta med barn och gå till badhuset och bada med dem en stund.

På onsdag sen ska jag gå till barnmottagningen men lilla Eddie som har så fula sår i huvudet, får se vad det är för något, hoppas verkligen att han inte har fått samma eksem som sin pappa men det är tyvärr en stor risk för det då det är ärftligt.

Ha det!

Skit väder

Ja idag är det inget höjdar väder men jag har nyss pratat med min mamma och hon sa att det inte var halt ute på vägarna, det var mest blöt så det blir att ta en tur ut till syster sen när lilla Eddie vaknar. Passa på att umgås med syster nu när hon flyttar till göteborg i helgen. Tråkigt för oss som är kvar här i Katrineholm men jag tror verkligen att hon kommer trivas där borta och att hon kommer att få det jättebra.

Nu har Eddie vaknat efter en liten pomer nap, så nu ska vi göra oss iordning för att åka.

Ha det!

Skit väder

Ja idag är det inget höjdar väder men jag har nyss pratat med min mamma och hon sa att det inte var halt ute på vägarna, det var mest blöt så det blir att ta en tur ut till syster sen när lilla Eddie vaknar. Passa på att umgås med syster nu när hon flyttar till göteborg i helgen. Tråkigt för oss som är kvar här i Katrineholm men jag tror verkligen att hon kommer trivas där borta och att hon kommer att få det jättebra.

Nu har Eddie vaknat efter en liten pomer nap, så nu ska vi göra oss iordning för att åka.

Ha det!

Babysim

Idag har vi vart på babysim som vanligt på tisdagar. Det var inte riktigt lika roligt idag som dem andra gångerna, Eddie hade sovit lite dåligt så han var så himla trött så han fick leka med sin lilla leksak och göra lite som han ville, men det var trevligt ändå.
Efter simmet var vi på köksterrassen och åt en himlans god lunch, det vart rosmarinkryddade hjortfärsbiffar, med tomatsalsa och ungsbakand potatis. Det var så sjukt gott =09

Imorgon blir det en lite mindre rolig dag men man måste väl kanske stå ut med såna ibland med. Men det ska npg gå bra. Vi ska till kyrkogården och lägga ner farfars aska vid hans grav. Det kommer att bli jobbigt men det kan vara bra att få ut sig lite av det jobbiga också.
Efter vi har gjort det tror jag att vi skulle åka till stadsparken och äta lite, och för min del så blir det en sallade av något slag, tror att det blir kyckligsalladen. Sen får min älskade man hämta oss i forssjö på kvällen när han har slutat jobba.

Eddie har vart väldigt tjatig idag, han började imorse med att säga ma-ma, ma-ma, sen har han hållt på så hela dagen sen vid ett tillfälle sa han också ba-ba. Det är så kul att se att han utvecklas och börjar prata lite mer, men det är tråkigt att Tobias inte kan vara hemma och uppleva samma sak som jag gör, men han lär väl få uppleva massa som jag missar sen när jag ska jobba hela juli. Det kommer bli jobbigt men det ska även bli kul att komma ut och jobba lite.

Ha det!                             

Härlig Måndag

Det var så himla skönt i morse när vi gick till babysången, det var så soligt och varmt även fast bara klockan bara var halv nio på morgonen. Man blir så pigg av att få en promenad på morgonen och när det är så fint väder blir det bara bättre.
Eddie fick för sig att han skulle vakna klockan 5.00 imorse när hans pappa gick till jobbet, men som tur var fick jag honom att somna igen och då sov vi till halv 8.
Som sagt har vi som alla andra måndagar vart på babysång och efteråt gick jag och några till en sväng på stan när barna sov, men sen vaknade lilla Eddie så då var det dags att gå hem och få lite mat i magen¨.
Så nu ligger han och sover, mätt och belåten, även jag är mätt har nyss ätit lite mat som vart över sen igår, hemmagjorda raggmunkar och fläsk, mums.

Sitter och funderar på hur jag ska göra idag, om jag ska städa eller om jag aka ta med Eddie och gå till öppnaförskolan. Vi har aldrig vart där men det skulle vara kul att se om han tycker det är roligt, men det behövs ju även städas. Får se hur jag gör sen.

Nu blir det iaf tv-tittande en stund.

Ha det!

Grillning

Idag är det inte sådär jättefint väder ute men vi har ändå vart ute på en promenad hela lilla familjen. Älskar verkligen helgerna och dem dagarna då Tobben är ledig, när vi kan gå ut och gå och hitta på andra roliga saker tillsammans.
Nu ligger Eddie och sover efter att han har krälat runt i hela vardagsrummet =0) Han är så himla söt när han blir så glad över att han kan ta sig någonstans, även om det än så länge bara är bakåt.
Jag och älskligen har druckit lite kaffe nu och tittar på fotboll, och efter det blir det att åka ut till forssjö och grilla med familjen. Det ska bli gott =09

Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa med mannen innan den lilla ponken vaknar.

Ha det!

Fredag

Japp idag är det äntligen fredag coh det betyder att vi får en hel helg tillsammans hela familjen. Älskar helger =0)
Idag så har jag redan hunnit tränat men jag har tyvärr inte vart ute på promenad än men jag sitter ute i forssjö nu så jag får väl se om det är någon som vill följa med sen eller om vi tar en promenad ikväll.

Ska snart drick lite kaffe med Eddies morfar och hans mostrar och snart kommer även hans mormor hem, själv ligger han opch sover för tillfället.
Det var lite roligt för så fort morfar drog på dammsugaren så somnade han så skönt, han tycker att det är ett sövande ljud.

Imorse så började vi borsta hans lilla tänder och han tyckte nog att det var ganska så gott med lite tandkräm =0)
Kan inte riktigt förstå att han har blivit så himla stor, tycker att det känns som vi nyss fick honom. Han är verkligen det bästa som har hänt mig, min lilla älskling <3

Nu sjka jag sluta för nu har hela famlijen samlats runt mig =0)

Ha det!

Torsdag

Igår hade jag en lite mysig stund, lite egen tid jag var nämligen uppe på solkullen och låg i ett skönt bad och fick ansiktsbehandling, sen efter det noppades även mina ögonbryn och under det så höll jag på att somna. Det var väldigt skönt att bara få rå om sig själv lite, och Eddie hade det mycket bra hemma med moster Jenny =0)

Idag är min älskade man ledig, men just nu är han och hjälper sin mamma med hennes bil, avgasröret hade ramlat av tror jag.
Eddie ligger och sover och jag har hunnit tränat. Nu har jag bestämt mig för att verkligen gå ner i vikt, jag hade ett litet utbrott i morse och insåg att jag vill inte se ut så här längre, så från och med i dag ska det bli träning varje dag plus minst en timmes promenad, och inga fler dumma ursäkter.
Så nu väntar jag bara på att mannen ska komma hem, Eddie vakna och äta mat och sen ut på en promenad i det fina vädret.

Nu ska jag sätta på vatten till lillskrutten.

Ha det!


Soligt

Nu var det ett tag sen jag skrev men det har vart ganska mycket i helgen och jag har varken haft tid ellel ork att sitta vid datorn. Så har ju lilla Eddie fyllt 6 månader också och han har kommit in i en ganska jobbig period då han vill krypa men det går inte riktigt och det är inget annat som duger heller så man får försöka roa honom så gott det går på dagarna så man har inte riktigt tid att sitta vid datorn.
Han sov även borta för första gången i lördags och det var väldigt jobbigt att lämna bort honom men det gick bra sen och vi hade en mycket trevlig kväll.
Var och vägde lilla plutten igår och nu väger han 7925 g, en riktig klump. Men han hade inte växt mycket på längden, bara 3 mm.
Idag blir det att först gå ´på läkarbesök med Eddie och sen ska syster komma hit och passa Eddie medans jag ska gå och bada och få ansiktsmassage, ska inte bli helt fel.
Nej nu ska jag göra lite mer innan Eddie får för sig att vakna.

Ha det!

Fredag

Ja idag har vi hunnit med att vara på stan och köpa lite saker till Eddie. Han fick balnd annat en ny jacka, tröja, två par byxor, såpbubblor och mjuka klossar.
Nu ligger han äntligen och sover, han har vart så grinig nu ett tag och ingenting duger, men sånt är livet man kan väl inte vara på toppen humör varje dag.

Mannen är nu nere på systemet och köper lite tills imorgon när vi ska ut. Får se hur många man behöver dricka för att bli lite berusad, när man inte har druckit på ett år =0)

Nu kom han hem så nu ska vi äta lite lunch.

Ha det!

Gammelfarmor

Idag har jag och Eddie vart ute hos min farmor, hans gammelfarmor. Som vanligt när man är där har man väldigt trevligt och det vart ingen skillnad idag. Vi åt god mat och spelade yatzy, löste korsord och pusslade lite =0)
När jag åkte hem så åkte jag och hämtade ut mina skor som jag beställde, men jag vet inte rikigt hur jag ska göra, om jag ska behålla dem eller inte. Får testa dem imorgon igen och se om jag kan bestämma mig då.

Imorgon är min älskade man hemma så då ska vi gå ner på stan en sväng och kolla på ny jacka till Eddie då den som han har nu börjar bli för liten, han växer ju som bara den.

Nu är det bara två dagar kvar innan Eddie ska sova borta för första gången, får se vem det blir jobbigast för, mig eller Eddie =0)

Nu ska jag vila en stund när båda man och barn sove

Ha det!

Trött

Har vart så himla trött i några dagarn och är det fortfarande så jag har inte orkat blogga.
Men i måndags var jag och Eddie i flen där det var kalas för kusinen som fyllde 12 år. Det var´trevligt med släkt och goda smörgåstårtor =0) På eftermiddagen sen när vi kom hem så kom tobbens mamma och bror över och vi spelade lite plump, vilket dem tycket var så roligt så nu blir det att spela på fredag igen =0)

Igår så hade vi en väldigt trevlig dag med Sanna och Minna, vi gick till badhuset på morgonen och barnen tyckte att det var så kul att leka och plaska, ja jag och Sanna hade nog lika roligt vi också =0)
Eddie var väldigt trött hela dagen efter badhuset så han var knappt vaken alls igår lilla gubben.'

Idag har lillasyster Emma vart här och vi har haft en myckig dag med bland annat tandläkaren, stadsparken och Hannah Montana filmen som syster ville se.

Nu ska jag mysa med mina älskade pojkar.

Ha det!

Påskdagen

Igår fuskade jag tyvärr lite med min träning, jag hoppade den igår så det var lite dåligt men vi tog en rejäl kvällspromenad på kvällen så det var skönt att röra på sig lite grann iaf.
Men idag så var jag igång med träningen igen och det var väldigt jobbigt idag och jag känner att jag har väldigt ont i vänstra vadden när jag tillexempel springer, och det vart inte bättre av att jag vilade igår, så nu blir det att köra varje dag igen så att det inte blir värre i vadden =0) Känner mig faktiskt väldigt stolt över mig själv nu när jag har börjat tränat, för det har inte hänt många gånger i mitt liv förut =0)

Idag blir det att åka ut till familjen i forssjö, dem skulle bjuda oss på grillat, ska blir så himla gott, mums.

Nu ska jag göra mig iordning lite och vänta på att plutt Eddie ska vakna.

Juste han har även fått sin 2:a tand nu =0)

Påskafton

Ja idag är det påskafton och vi har firat det med att äta lite mat med Eddies farmor och farbror, det var väldigt gått med lite påskmat. Nu sitter vi och tittar på Manchester United mot Chelsea, inget uppehåll från fotbollen på påsken inte =0)
Igår kväll så var vi hemma hos Tobbens farmor och farfar och vi fick kalkon, och det var väldigt gott. Eddie var även på toppen humör vilket var väldigt trevligt, fast han vart trött och lite små gring på slutet när klockan började närma sig halv tio. Vilket kanske inte är så himla konstigt eftersom han vanligtvis äter då och sen sover för natten.

Det är ju så fint väder ute idag också så får se om det blir en lite promenad lite senare.

Nu ska jag vara lite social med gästerna.

Ha en trevlig påsk!

Norrköping

Vi har precis kommit hem från Norrköping där vi var och köpte bland annat en hoppgunga till Eddie men nu när vi kom hem och testade den så insåg vi att han fortfarande är lite för kort för den, för hans händer vart helt blåa så han fick inget blod i dem, så vi får vänta med att använda den. Sen köpte jag även en vårjacka, det blev en skit snygg svart skinnjacka från cubus. Men som vanligt blev det lite dåligt samvete efteråt då den kostade 500 kr.

Ikväll blir det att åka till Tobbens farmor och farfar och äta lite mat och det ska bli himla trevligt så nu sitter vi bara och väntar på att klockan ska bli 18.00.

Tack så mycket för alla förslag på vad som kan hjälpa Eddie med hans lilla mage. Men efter att ha ätit katrinplommonpuré, och fått lite messmör så fick han nog ut en veckas bajsa igår och idag, det börjar bli mycket bättre nu men det gör nog fortfarande ont för han skricker väldigt mycket när han ska bajsa men det är inte alls lika hårt längre så det är ju bra.

Nu ska jag gå in och föra över lite pengar.
Ha det!                                                                              Jackan jag köpte!
                                                                                            


Muffins

Imorse så ringde jag upp till lövåsen för att kolla så att bvc verkligen var öppet idag för jag tänkte gå dit och prata lite med dem om hur jag ska göra med lilla Eddie som har blivit förstoppad, har försökt med allt jag kan komma på men inget har hjälp, fast han lyckade bajsa lite förut med det var inte mycket plus att han var jätteledsen och skrek och hade ont jag tyckde så hemskt synd om honom. Men iaf eftersom att dem sa när jag ringde att det skulle vara öppet som vanligt så gick jag upp dit men när jag väl kom dit så ´var det ju självklart inte öppet. Blir så jävla trött på dem.
Så jag gick ner på stan istället och kom därifrån med en alarmklocka och lite kläder till mig själv, men som vanligt när jag har handlat till mig själv så får jag däligt samvete men jag för försöka att inte tänka på det.
Men jag vart väldigt glad när jag insåg att jag kunde ha stl.36 i en tunika, har faktiskt gå ner 2,5 kg på mindre än en månad =0)

Nú har jag bakat varma chokladmuffins med kladdig mitt, ska bli intressand att smaka på sen när min älskade man kommer hem. 

Ha det!


RSS 2.0